Fasticon

Intäktscontroller för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Intäktscontroller till uppdrag i Stockholm

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en intäktscontroller som kan gå in i ett uppdrag med start i mitten av mars 2023 med ett preliminärt slutdatum mars 2024. Uppdraget är på heltid och placering är centralt i Stockholm med möjlighet att kunna arbeta delvis på distans.

 

Rollen tillhör affärsområdet Affärsstöd och du kommer att samarbeta mycket med bland annat avdelningarna ekonomi, hyresadministration och förvaltning.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

• Kontroll och godkännande av hyresavtal.

• Omsättningsavräkningar.

• Avisera hyresavier.

• Sammanställa och analysera fastighetsrelaterad information och ta fram rapporter till kvartalsbokslut.

• Vara superuser för hyresmodulen i Faciliate.

 

Om kunden

Det här är en möjlighet att vara konsult på ett stort fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling, fastighetsutveckling och förvaltning. Kulturen genomsyras av nytänkande och engagemang samtidigt som de värnar om lärande, utveckling och balans mellan arbete och fritid.

 

Din bakgrund

Då rollen innebär många kontaktytor internt är det viktigt att du har god social förmåga, är serviceminded och initiativtagande. Som person är du även noggrann, har en analytisk förmåga och har att sätta dig in i olika system.

 

Vi söker dig som har:

• Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

• Goda kunskaper i ekonomi och att kunna förstå flödet.

• Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

• Erfarenhet av redovisningsrelaterade uppgifter.

• Systemvana.

• Goda kunskaper i Excel.

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Zara Elenmo på zara.elenmo@fasticon.se eller 076-632 33 56.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

Alternativ branschkategori

Ekonomi / Redovisning

Alternativ bransch

Redovisning / kontroll

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Sista ansökningsdag

2023-02-05

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Intäktscontroller för konsultuppdrag