Fasticon

Hyresadministratör

F O Peterson & Söner byggnads AB är Sveriges äldsta byggföretag, grundat 1870. Vi är ett privatägt familjeföretag som är verksamt i Göteborg. Vi är verksamma inom arkitektur, byggnation, grundförstärkning, snickeri och fastighetsförvaltning.


F O Peterson söker en ordningsam och social hyresadministratör

Skulle du beskriva dig själv som riktigt duktig inom hyresadministration? Värdesätter du en trygg arbetsplats där du som anställd och kollega uppskattas på riktigt? Är det dags för en ny utmaning i en varm och dynamisk arbetsmiljö? F O Peterson söker nu en ny kollega. Om du söker en långsiktig och personlig arbetsgivare, missa inte den här möjligheten!

 

 

Om tjänsten

Som hyresadministratör är du en av sju anställda på ekonomiavdelningen och rapporterar till ekonomichefen. Du kommer att omges av kollegor inom många discipliner men framför allt arbeta nära förvaltningsavdelningen. I linje med F O Petersons företagskultur kommer du att stötta upp där det behövs samtidigt som du också kommer att ha dina egna ansvarsområden. Ditt huvudfokus kommer att ligga på administrationen rörande hyresrättsavtalen och till viss del även kommersiella avtal.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att utgöras av:

• Hyresavisering av bostäder, samfälligheter och lokaler.

• Delaktig vid uthyrning av lägenheter, kontraktsskrivning samt arkivering av avtal.

• Hyresgästkontakt.

• Följa upp inbetalningar och hantera inkassoärenden.

• Administrativt stöd till förvaltare.

• Ekonomiadministration, såsom fakturering och kundreskontra.

• Avtalsansvar gällande kontorsutrustning samt vissa inköp.

 

 

Vem är du?

För att komma in i rollen på ett bra sätt ser vi att du har tidigare erfarenhet av hyresadministration. Du behöver ha kunskap om hyresavtal, främst rörande bostäder. Om du även har erfarenhet av kommersiella avtal är det meriterande.

 

En ekonomisk förståelse och erfarenhet av att arbeta med olika systemstöd inom fastighet och ekonomi, samt goda kunskaper i Excel är nödvändigt för att bemästra rollens bredd.

 

Som person är du strukturerad och uppskattar ordning och reda, samtidigt som du trivs med att arbeta i en administrativ roll. Du är en kommunikativ person som uppskattar att få kombinera det administrativa arbetet med att möta människor, både internt och externt.

 

Samarbete är viktigt för dig och du har en prestigelös inställning till ditt arbete och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs.

 

 

Vad F O Peterson erbjuder dig

Hos Sveriges äldsta byggbolag kommer du att bli en del av familjär organisation där du får insikt i alla delar av ett producerande och förvaltande bolag med ett långsiktigt tänk. Hos F O Peterson kommer dina kunskaper att tas tillvara och du kommer att se resultatet av dina insatser. Du kommer att ha ett nära samarbete med kompetenta kollegor och erbjudas utveckling inom ditt kompetensområde.  

 

 

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som hyresadministratör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar F O Peterson med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070–822 14 17.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

Alternativ branschkategori

Administration / Kontor / Personal

Alternativ bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

F.O. Peterson & Söner Byggnadsaktiebolag

Götgatan 10

411 05 Göteborg

Hemsida

www.fop.se/

 Facebook

 Instagram

Arbetsplats

Göteborg

Titel

Hyresadministratör

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Hyresadministratör