Fasticon Kompetens

Gruppledare inom trädgård - Upplands-Brohus AB

Systerbolagen AB Upplands-Brohus och Upplands-Bro Kommunfastigheter AB ingår i en av Upplands-Bro kommun helägda koncern. Tillsammans äger bolagen fastigheter med mer än 250 000 m². Med en gemensam och engagerad organisation förvaltas allt från ca 2000 allmännyttiga bostäder, kommunala verksamhetslokaler så som skolor, förskolor och särskilda boenden samt kommersiella lokaler i och omkring tätorterna Kungsängen och Bro. Läs mer på www.ubh.se

Till Upplands-Brohus söker vi nu en Gruppledare till trädgårdsavdelningen vars uppgift blir att leda och koordinera det dagliga arbetet avseende trädgårdsskötsel, mindre anläggningsjobb och snöröjning.

Tjänsten
Du kommer att vara en viktig länk mellan den dagliga verksamheten och ansvarig förvaltare för yttre miljö, som du även rapporterar till. I din roll som Gruppledare utgår du ifrån en årsplanering för att sedan arbeta med en veckoplanering tillsammans med din driftgrupp.  Tillsammans med kompetenta medarbetare ser du till att säkerställa hög kvalitet i utförandet enligt skötselplaner. Rollen är i huvudsak ut på fält och du utgår från lokalkontoren Bro och Kungsängen.

Du har genomfört gymnasial trädgårdsutbildning eller motsvarande, alternativt jobbat flera år inom trädgård och anläggning. Vidare ser vi att du har god erfarenhet av arbetsledning på ett strukturerat och systematiskt sätt. Erfarenhet av en administrativ roll är fördelaktigt liksom förmåga att hantera många kontaktytor.

Arbetsuppgifter

 • Planerar och fördelar de dagliga arbetsuppgifterna för medarbetare inom din grupp
 • Aktivt arbete med kvalitetssäkring och uppföljning gentemot hyresgäster och underentreprenörer
 • Delaktig i beredskap i samband med snöröjning och halkbekämpning under vintertid
 • Viss kontakt och beställning av tjänster från underentreprenörer
 • Löpande kontakt med bovärdarna

Vem du är
Vi söker dig som trivs med varierade arbetssysslor och ett stundtals högt tempo. Hög servicenivå och återkoppling till boende är en självklarhet för dig. Vi tror också att du för att lyckas i rollen behöver vara en trygg person som på ett naturligt sätt kan motivera personer i din omgivning och skapa delaktighet. Vi ser gärna att du som person är pedagogisk och tycker om att dela med dig av din kunskap då du även ansvarar för säsongsanställda inom din grupp.

Du är van vid att hantera den maskinpark som nyttjas vid trädgårdsarbete och känner ett ansvar för att se till så att maskinerna hålls i gott skick.

Kvalifikationer

 • Gymnasial utbildning med inriktning trädgård och anläggning eller likvärdig.
 • God erfarenhet av arbetsledning.
 • Erfarenhet av att ansvara och hantera den maskinpark som nyttjas vid trädgårdsarbete
 • Hög social kompetens
 • Lekplatssäkerhetsutbildning
 • B-körkort är ett krav.
 • Maskinförarbevis hjullastare önskvärt.

Om oss
Upplands-Brohus erbjuder ett bra och stimulerande arbetsklimat där arbetsuppgifterna är varierande. Vi är ett glatt gäng som strävar efter att leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Gruppledare inom trädgård låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Fasticon Support. För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på 
www.fasticonjobb.se.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jacqueline Lagercrantz på jacqueline@fasticonsupport.se eller 0723-899978.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Chef & Ledning Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Gruppledare inom trädgård - Upplands-Brohus AB