Fasticon

Förvaltningschef för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Förvaltningschef och tillgänglig för nytt konsultuppdrag? Kika in den här möjligheten!

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en förvaltningschef som kan gå in i ett uppdrag omgående med preliminärt slutdatum vid årsskiftet. Placering är i södra delen av Stockholm och uppdraget är på heltid.

 

Som förvaltningschef är du involverad i och ansvarar för alla delar av verksamheten. Du har budget, prognos, mål- och personalansvar. Förvaltningsgruppen består av ett tiotal förvaltare och specialister. Gruppen är främst inriktad på den ekonomiska delen av förvaltningen, men samarbetar nära med den tekniska funktionen. Därför söker vi dig som har erfarenhet av ekonomi/juridik kopplat till förvaltningsområdet och god samarbetsförmåga.

 

Erfarenhet av personalledning är ett krav och du ska trivas i att stötta upp och utveckla din grupp. 

 

Du kommer att rapportera direkt till fastighetschefen.

 

Vi söker alltså dig som har:

• Tidigare erfarenhet av personalledande roller inom förvaltning.

• Vana av att gå in som konsult och snabbt komma in i verksamheten.

• Goda kunskaper inom fastighetsekonomi.

• Kommunal erfarenhet.

 

Låter detta som något för dig? Sök! – Detta är en snabb process och tillträde ska ske innan midsommar. 

 

 

Välj själv  vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

Titel

Förvaltningschef

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Förvaltningschef för konsultuppdrag