Fasticon

Förvaltningsassistent för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Förvaltningsassistent sökes för konsultuppdrag hos välkänt fastighetsbolag!

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en förvaltningsassistent som vill ta första steget ut i fastighetsbranschen. Uppdraget startar omgående och förväntas pågå under sommaren. Du kommer att utgå från kontor i centrala Helsingborg hos ett trevligt bolag inom fastighetsbranschen.

 

Som förvaltningsassistent är din huvudsakliga uppgift att stötta förvaltarna i deras dagliga arbete. Dina ansvarsområden innefattar bland annat dokumenthantering, viss uthyrning, nyckelhantering, administration och systemhantering. Dina arbetsuppgifter innebär även att hantera kundärenden, sköta störningssamtal och inflyttningssamtal, samt att föra ut information till hyresgästerna.

 

 

Din bakgrund

Då rollen som förvaltningsassistent innefattar mycket kontaktytor har du en god kommunikationsförmåga och förstår vikten av goda relationer. Det är betydelsefullt att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta. För att trivas i rollen som förvaltningsassistent tror vi att du är en driven person som vill utvecklas inom branschen.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

Alternativ branschkategori

Administration / Kontor / Personal

Alternativ bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

(Fasticons kontor)

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Titel

Förvaltningsassistent

Sektor

Privat

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Förvaltningsassistent för konsultuppdrag