Fasticon

Förvaltningsassistent för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Vi söker en förvaltningsassistent för spännande konsultuppdrag i centrala Stockholm!

För kunds räkning söker vi en förvaltningsassistent till ett större fastighetsbolag med attraktiva fastigheter i centralt läge. Uppdraget avser att starta i november och pågå i minst 1 år på heltid.

 

Dina arbetsuppgifter kommer, bland mycket annat, innebära:

• Administration i PM/Fastnet – framtagande av avtalsutkast, avisering, bevakning och hantering av kundreskontra och inkasso, momsstatus, fastighetsskatt m.m.

• Kontakt med hyresgäster och leverantörer.

• Hantering av inkasso, avstämningar och bokföringsorder.

• Administrativt stöd till förvaltare och teknisk förvaltare.

 

 

Din bakgrund

Hos vår kund står samarbete och prestigelöshet högt i kurs. Som person ser vi att du är strukturerad och värdesätter relationer till såväl hyresgäster, leverantörer som kollegor. För att komma in bra i teamet behöver du ha en positiv grundinställning. Du får även gärna dela med dig av både dig själv och dina kunskaper.

 

Vidare ser vi att du har några års erfarenhet inom kommersiell förvaltning och har goda kunskaper inom PM/Fastnet.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon

Hemsida

www.fasticon.se

Tillträde

Snarast

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Förvaltningsassistent

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Förvaltningsassistent för konsultuppdrag