Fasticon Kompetens

Förvaltningsadministratör till Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar fastigheter inom segmenten kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter som är strategiskt belägna i tillväxtområden. Skandia har cirka 150 medarbetare som alla arbetar för att leverera en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,2 miljoner ägare. Vi är ett fastighetsbolag som hela tiden söker nya utvecklings- och affärsmöjligheter och kännetecknas av medarbetare som trivs och är engagerade. Vi har några av branschens högsta NKI-siffror. Inom affärsområdet Bostäder i Stockholm/ Uppsala arbetar ett team på 10 personer vars fastigheter har ett värde på 7 miljarder kronor. Välkommen till ett fastighetsbolag som gör skillnad!

Om uppdraget
Stimuleras du i en social roll med många kontaktytor, såväl internt som externt? Utmärker du dig genom att du är respektfull och tålmodig, vågar sätta gränser samt har en god service och administrativ förmåga? Har du dessutom ett par års erfarenhet av bostadsuthyrning och är nu redo för nästa steg i din karriär? Då kan du vara Skandia Fastigheters nya Förvaltningsadministratör inom bostäder.

I rollen som Förvaltningsadministratör får du arbeta i en bred roll ståendes på två ben: Hyres- och ekonomiadministration. I din roll ansvarar du för att hyra ut beståndets lägenheter, från inflyttning till utflyttning. Du, tillsammans med förvaltaren, har kontakt med hyresgästerna under hela hyrestiden. Du erbjuds en varierande och social roll i ett bolag med gott renommé och tydliga processer samt rutiner.

Ditt skrivbord finns i fräscha och centralt belägna lokaler, ett stenkast från både Hötorget och Östermalmstorg, på Jakobsbergsgatan 22.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som förvaltningsadministratör arbetar du tätt med en till två förvaltare som ansvarar för sitt bestånd. Du stöttar dem dagligen i administrativa arbetsuppgifter som kan innebära, men är inte begränsade till:

Hyresadministration

 • Uthyrning av lägenheter
 • Hantering av byten, andrahandsuthyrningar samt olovlig uthyrning
 • Visning, bakgrundskontroll och kontraktsskrivningar
 • Störningshantering, varningsbrev och juridiska processer för uppsägning och avhysning

 

Ekonomiadministration

 • Momsjustering efter uthyrning
 • Hantering av hyresaviseringar
 • Bevakning av betalningspåminnelser samt konkurser
 • Kontroll av fastighetsskatt

Kvalifikationer
Rollen passar dig som trivs i en roll med många kontaktytor samt är lyhörd och respektfull i ditt bemötande. Du är tydlig i din kommunikation och har goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig som:

 • Har flera års erfarenhet av bostadsuthyrning
 • Har erfarenhet av bostads- och kommersiell hyresjuridik
 • Har erfarenhet av tvister, exempelvis olovlig uthyrning och störningar
 • Har erfarenhet av kreditupplysningar
 • Har goda systemkunskaper

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av hyresgästsystem som Property Management, Fastnet och Dedu

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Som person utmärker du dig genom att du är serviceinriktad, detta genom att du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en god förmåga att skapa struktur, du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Du är en person som kommunicerar på ett tydligt sätt, du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Vidare påminner du och följer upp. Slutligen är du en god lyssnare, är mottaglig för motparten och anpassar dig till olika situationer.

Du identifierar dig med Skandia Fastigheters värderingar: Omtanke, engagemang, ansvar och nytänkande

Vi erbjuder dig
Skandia Fastigheter erbjuder dig en organisation med väl fungerande processer och rutiner samt kollegor med ett stort engagemang. Vidare kommer du till en arbetsgivare som värderar intern kompetensutveckling högt.

Som anställd på Skandia Fastigheter får du även ta del av goda anställningsvillkor och fina förmåner, som till exempel friskvård, sjukvårdsförsäkring med mera. Skandia Fastigheter är medlem i Almega Fastigheter och omfattas av deras kollektivavtal.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Skandia Fastigheter med Fasticon Kompetens AB. Därav är Skandia Fastigheters önskemål att alla samtal och mail kring tjänster går till Fasticon Kompetens AB.  

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndagen den 27 maj 2018, så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linnéa Nilsson på linnea.nilsson@fasticonkompetens.se eller på 073 – 415 43 21.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Förvaltningsadministratör till Skandia Fastigheter