Fasticon Kompetens

Förvaltare med chefsansvar

Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun som blev utsedd till Årets kommun 2017. Vår affärsidé är att med människa och miljö i fokus äga, utveckla och förvalta bostäder och lokaler som ökar livskraften i Huddinge. Vi har drygt 8000 lägenheter, varav cirka 700 är studentbostäder och 300 är seniorbostäder. I vårt bestånd har vi även fyra helägda samt två delägda stadsdelscentrum – ett av dem är Huddinge centrum. Vi har cirka 165 anställda fördelade över flera områdeskontor i Huddinge Kommun. Läs mer på https://www.huge.se/Vill du utvecklas i rollen som förvaltare i ett företag där du är en del av utvecklingen i Huddinge Kommun? Vill du bidra med din erfarenhet inom ledarskap och kommersiell förvaltning? Då kanske det är dig vi söker!

Huge finns där Huddingeborna bor, handlar, umgås och arbetar. Huge Bostäder bidrar genom sitt arbete och sin verksamhet till ett livskraftigt och attraktivt samhälle - i alla delar av Huddinge kommun. Huge tror på lösningar som är bra för både människa och miljö; bygger klimatsmart och tar ansvar för att utveckla trygghet och attraktiva livsmiljöer. Huge önskar vara den omtänksamma samhällsbyggaren.


Huge erbjuder dig
Hos Huge hittar du en stabil arbetsgivare som värnar om sin personal och eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds möjlighet att påverka och dela erfarenheter med dina kollegor i arbetet med våra system och processer. Huddinge Kommun planerar för 20 000 nya bostäder till 2030 och Huge Bostäder är en viktig medspelare i detta arbete.


Om rollen
Huge behöver förstärka sitt team med en förvaltare med chefsansvar. I rollen kommer du att ha ansvar för förvaltningen av primärt kommersiella lokaler och vara chef för en arbetsgrupp bestående av fastighetsvärdar, kundvärd, administratör och drifttekniker.
Fastighetsbeståndet du kommer att förvalta består av Flemingsbergs Centrum, kontorsfastigheter, skola, äldreboenden, kommunala lokaler samt i centrala Huddinge mindre omfattning lägenheter.

Din blivande arbetsplats är på Sjödalskontoret, centralt beläget i Huddinge Centrum. Till Huddinge Centrum finns det goda förbindelser med bussar och tåg. Där finns ca 75 butiker och ett brett av utbud av nöje, service, mat och kultur i en torgmiljö med öppna gator.

I rollen rapporterar du till distriktschef.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:
• Styrning och organisering av daglig fastighetsförvaltning, såsom tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll samt teknisk förvaltning och administration.
• Resultatansvar för fastigheternas intäkter och kostnader.
• Ansvar för prognos-, budgetarbete och underhållsplaner.
• Driftnettoanalys av utfall.
• Framtagande av utvecklingsplan för fastigheterna.
• Upprättande av förvaltningsplan och ansvar för att ta fram underhållsplaner för fastigheterna.
• Sammankallande till arbetsplatsmöten.
• Ansvar och uppföljning av myndighetskrav på fastigheter.


Din bakgrund
Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som förvaltare med chefsansvar på Huge:
• Eftergymnasial utbildning.
• Flera års erfarenhet inom kommersiell förvaltning.
• Erfarenhet från arbetsledande roll eller chefsroll.
• Erfarenhet från fastighetsägarbolag.
• Innehar Körkort B.
• God kännedom inom hyresjuridik och fastighetsekonomi.


Personliga egenskaper 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, sociala färdigheter och ditt intresse för rollen. Vi söker dig som är duktig på att hitta lösningar snabbt med goda resultat. Du är trygg i din roll och har lätt för att kommunicera oavsett mottagare. Vi ser att du har sinne för struktur och planering för och får arbetsuppgifter avklarade inom rådande tidsramar med nöjda hyresgäster.
Du identifierar dig med Huges värdeord: Livskraft, Professionell och Omtanke samt vill bidra till visionen ”Skapa livskraft i Huddinge”.


Ansökan

Om du tycker att tjänsten som förvaltare med chefsansvar hos Huge Bostäder passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Huge Bostäder med Fasticon. 

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på 
www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-02-23. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl 
tel:073 447 52 34

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

 


Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare


    
Om denna position

Arbetsgivare

Huge Bostäder AB

Sjödalstorget 7

14147 Huddinge

Hemsida

www.huge.se

Titel

Förvaltare med chefsansvar

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Huddinge . Publicerat : 28 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Förvaltare med chefsansvar