Fasticon Kompetens

Förvaltare kommersiella lokaler

MKB Fastighets AB är till för Malmö och Malmöborna. MKB:s vision – Hem för var och en – är visionen om ett Malmö där varje individ har bra boende. MKB ska tillhandahålla bra bostäder i hela staden, arbeta innovativt med att stärka Malmös attraktionskraft och bidra till en stad för alla. Tre värderingar ligger till grund för MKB:s arbete: modiga, enkla, tillsammans. Med över 22 500 lägenheter och 1100 lokaler, till ett värde av 30 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB Malmös ledande bostadsbolag och en av Sveriges största fastighetsägare.

Är du en affärsdriven och prestigelös person med en god samordningsförmåga? Då är detta kanske ett jobb för dig!

MKB är ett dynamiskt och kreativt bolag som sätter likhetstecken mellan affärsnytta och samhällsnytta. Med en stark finansiell ställning kan MKB vara med och driva utvecklingen i både branschen och staden. Vi söker dig som vill vara med i denna spännande utveckling.
 
Tjänsten
MKB:s fastigheter förvaltas med stark betoning på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet. Affärsområde lokal har 1 100 lokaler i Malmö och som kommersiell förvaltare ansvarar du för att de har rätt förutsättningar, skick och kvalitet för att motsvara marknadens krav och den långsiktiga betalningsförmågan/viljan i förhållande till lokalens läge. Du ansvarar för hela lokalaffären, har ett nära samarbete med bostadsförvaltningen och företagets olika stödfunktioner och du rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

 Dina arbetsuppgifter     

 • Driva utveckling av området och fastigheten
 • Skapa goda kundrelationer
 • Avtalstecknande, omförhandlingar och uppsägningar
 • Delta i uthyrningsprocessen
 • Budget, uppföljning och fakturahantering
 • Bidra till och arbeta för en kreativ och positiv arbetsmiljö

Kvalifikationer

 • Högskole- eller universitetsutbildning t ex, fastighetsföretagande, fastighetsekonomi, civilingenjör inom lantmäteri alternativt att du tillgodogjort dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
 • Meriterande är erfarenhet som kommersiell förvaltare eller liknande tjänst där omförhandlingar, nyuthyrningar och kundkontakter ingått
 • Meriterande är erfarenhet av lokalhyresjuridik och lönsamhetskalkyler
 • Meriterande är erfarenhet av enklare ombyggnader
 • God kunskap i Officepaketet
 • Körkort för personbil är ett krav

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i den här rollen tror vi att du är ansvarstagande, lyhörd och prestigelös som person. Du är affärsdriven, är van att arbeta mot deadlines och levererar alltid i tid och med gott resultat.

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang på ett framtidsinriktat bolag. Vi tänker långsiktigt och hos oss är man en viktig del i att utveckla staden och dess innehåll. 
 

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Förvaltare kommersiella lokaler passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar MKB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 27 Augusti 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på annika.loberg@fasticonkompetens.se eller på 070-989 50 13.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 MKB Fastighets AB

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 7 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Förvaltare kommersiella lokaler