Fasticon

Förvaltare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Ekonomisk förvaltare för konsultuppdrag/anställning i centrala Stockholm

Vår kund söker nu en ekonomisk förvaltare på heltid. Du startar som konsult via oss på Fasticon och om ni båda trivs med varandra så övergår uppdraget till en anställning hos kunden.

 

Placering är i lokaler centralt i Stockholm med önskvärd uppstart inom kort.

 

Om kunden

Vår kund är ett mindre och modernt förvaltningsbolag som har inriktning att vara digitaliserad så långt som möjligt. Hos vår kund är det korta, snabba beslutsvägar som leds under ett entreprenörskap där alla är med och bidrar. 

 

Här är teamet den största tillgången - om du tycker om att påverka din arbetsdag och jobba nära dina kollegor så är det här platsen för dig!

Vår kund tycker det är en styrka att tillsammans vara på plats på kontoret under veckans arbetsdagar. 

 

Uppdragsbeskrivning

I rollen som ekonomisk förvaltare ansvarar du för förvaltningen av ett blandat bestånd av bostadsrätter, hyresrätter och nyproduktion. Som fastighetsförvaltare leder och styr du arbetet i och omkring de fastigheter du sköter samt planera och driva utvecklingsprojekt av olika slag. 

 

Du arbetar i ett team med kundservice, biträdande förvaltare, lokalansvarig, uthyrare och teknisk förvaltare.

 

Du har ett stort rapporteringsansvar och formar fastighetsförvaltningen i gruppen.

Hos vår kund jobbar du med många olika leverantörer för olika tjänster även fastighetsskötsel och drift. 

 

Din bakgrund:

Vi söker dig som har akademisk utbildning från universitet/högskola/yrkeshögskola eller motsvarande med inriktning mot fastighetsförvaltning samt har arbetat några år med förvaltning av bostadsrätter och hyresrätter.

Du har god ekonomisk kunskap och är van att arbeta med rapporter. 

 

Vi söker dig som är serviceinriktad och professionell. Du är kunddriven, nytänkande och social.

Vidare se vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Har du även erfarenhet av att arbeta i systemet Pigello så är det en merit. 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam på anki.vistam@fasticon.se eller 073-415 43 16.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer på www.fasticon.se. 

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Sök denna tjänst

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A (Fasticons kontor)

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Titel

Förvaltare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Förvaltare för konsultuppdrag