Fasticon

Förvaltare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Förvaltare för konsultuppdrag i södra Stockholm

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en förvaltare som kan gå in i ett konsultuppdrag som beräknas starta igång omgående. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under cirka sex månader. 

 

Vår kund är en kommun söder om Stockholm med en fastighetsportfölj bestående av samhällsfastigheter.

 

Som förvaltare har du helhetsansvar för den dagliga förvaltningen av fastighetsbeståndet. Du är företrädare gentemot kommunens övriga förvaltningar och externa hyresgäster.

 

Uppdraget innefattar utveckling och underhåll av fastigheterna på ett långsiktigt och hållbart sätt. Du har ett helhetsansvar för de fastigheter som du förvaltar och har förståelse för samtliga delar som ingår i den ekonomiska förvaltningen.

 

I ditt ansvar ingår:

• Resultatansvar för tilldelade fastigheter.

• Ansvar för det ekonomiska utfallet - budget och prognoser.

• Fastighetsutveckling - teknisk och ekonomisk.

• Avtalsbevakning och inhyrda objekt.

• LOU.

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Sök denna tjänst

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

(Fasticons kontor)

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Titel

Förvaltare

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Förvaltare för konsultuppdrag