Fasticon

Förvaltare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Fastighetsförvaltare sökes till ett varierande konsultuppdrag med placering i norra Halland

 

För kunds räkning söker vi en förvaltare för ett konsultuppdrag som beräknas pågå i ca sex månader med start i oktober 2021. Uppdraget är på heltid och området är Kungsbacka, Varberg och Halmstad med möjlighet att själv välja placering. Även distansarbete kan tillämpas om så önskas.

 

Som förvaltare har du helhetsansvar för den dagliga förvaltningen av ditt bestånd som består av samhällsfastigheter. Rollen innefattar budget- och kundansvar, delta vid lokalförändringar, agera beställare projekt och avtalshantering med omförhandling.

 

Du arbetar i ett team med fem andra förvaltare, men ansvarar självständigt för förvaltningen av dina tilldelade områden. Till din hjälp finns även byggprojektledare och ingenjörer.

 

 

Din bakgrund

Rollen som förvaltare innefattar mycket kommunikation både internt och externt, därför är det av stor betydelse att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter goda relationer. Då rollen innebär ett stort ansvar är du en trygg och stabil person som självständigt driver dina processer med hög affärsmässighet och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du strukturerad genom att organisera ditt arbete effektivt samtidigt som du lägger ett stort fokus på kvalitet.

 

Vi söker dig som har:

• Minst 3 års arbetserfarenhet inom förvaltning av samhällsfastigheter i den kommunala sektorn

• God kunskap inom lokalhyresjuridik och förhandlingsvana

• Erfarenhet av projektledning

• Relevant eftergymnasial utbildning

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Hemsida

www.fasticon.se

Tillträde

Snarast

Arbetsplats

Halmstad

Titel

Förvaltare

Sektor

Offentlig

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Förvaltare för konsultuppdrag