Fasticon

Förvaltare

Trönnberg & CO förvaltar ett 100-tal bostadsfastigheter i Stockholms innerstad och närförort. Majoriteten av våra fastigheter ligger inom gång- och cykelavstånd från vårt kontor på Löjtnantsgatan 25 i Stockholm.

 

Vi har verkat i 25 år och erbjuder totalförvaltning för privata fastighetsägare, stiftelser, organisationer och förbund samt bostadsrättsföreningar. I nära samarbete mellan förvaltare, ekonomer, administratörer och projektledare levererar vi kvalitetssäkrad och långsiktig förvaltning i flera av Stockholms finaste hus. Vi är i dag drygt 20 medarbetare, men vill gärna bli fler. Läs mer om oss på www.tronnberg.se


Kundorienterad förvaltare till Trönnberg & Co

Är du en engagerad och proaktiv förvaltare? Ser du det som självklart att arbeta serviceinriktat och med kunden i fokus? Då kan tjänsten som förvaltare till Trönnberg & Co vara något för dig!

 

 

Beskrivning av ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du kommer bli del av ett mindre team om fem personer med mycket bred erfarenhet och kompetens. Du förvaltar en blandad fastighetsportfölj med privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar och ett mindre antal lokaler. Vidare kommer du ha ett helhetsansvar för ditt tilldelade fastighetsbestånds ekonomiska och kommersiella förvaltning.

 

Som fastighetsförvaltare på Trönnberg och Co är kunden och fastigheterna alltid i fokus och arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat:

 

• Helhetsansvar för fastigheterna

• Underhållsplanering och driftnettoutveckling av fastigheterna

• Säkerställa att fastigheternas funktion upprätthålls

• Säkerställa att myndighetskrav är uppfyllda

• Upphandling av mindre entreprenader samt samordning av större projekt i samarbete med projektledare

• Uppföljning av entreprenörstjänster inom bland annat projekt, drift och städ

• Uppföljning och kvalitetssäkring av projekt, drift mm 

• Driva mindre projekt självständigt

• Delta i omförhandlingar av hyreskontrakt

• Hantering av hyresgästärenden

• Rapportering till kunder

• Lägenhetsbesiktningar

 

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har:  

• Relevant utbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande

• Minst 3 – 5 års relevant arbetslivserfarenhet från att ha arbetat med förvaltning av bostäder

• Tagit ett helhetsansvar för fastigheterna du förvaltat

• Goda erfarenheter av självständig förhandling

• Erfarenhet av att leda olika typer av kundmöten

• Goda kunskaper av att ha arbetat i fastighets- och ekonomisystem

• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

• B - körkort

 

Det är meriterande om du arbetat med kommersiella fastigheter, förhandlingar av lokalavtal samt drivit och ansvarat för mindre projekt. Har du tidigare arbetat i systemet Vitec är även det meriterande.

 

 

Personliga egenskaper

Vi tror du är en proaktiv person som hela tiden vill utveckla affärsrelationerna till dina kunder och säkerställa god leverans. Du förstår vikten av god service samt att kvalité i leveransen är det absolut viktigaste för nöjda kunder.

 

För att passa in och trivas på Trönnberg & Co ser vi att du är en prestigelös lagspelare som trivs med att samarbeta med dina kollegor och bygga goda arbetsrelationer, här kommer du bli en viktig del i ett mindre team och bolag. Vidare är du noggrann och van att strukturera upp det egna arbetet.

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.  

 

I denna rekrytering samarbetar Trönnberg & Co med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.   

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se eller 072-451 67 84. Sista ansökningsdag är den 18 oktober.  

 

 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Trönnberg & Co Förvaltnings AB

Löjtnantsgatan 25

115 50 STOCKHOLM

Hemsida

www.tronnberg.se/

Titel

Förvaltare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 10 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Förvaltare