Fasticon Kompetens

Förvaltare

Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på över 1,4 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter såsom köpcentrum samt bostäder. 


Genom att vi aktivt förvaltar våra egna fastigheter skapar vi tillsammans med hyresgästerna gemensamma fastighets- och lokallösningar vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är enkelt, engagerat och nära. Vi strävar efter snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar.

 

Läs mer om vår verksamhet på www.fastpartner.se

 


 

Rollen som Förvaltare på Fastpartner

Fastpartner söker två förvaltare som ansvariga för bolagets fastigheter i dels Stockholms City och dels i Nordvästra Stockholm. Beståndet består av kontors-, handel- och lager/logistikfastigheter och du kommer ha totalansvar för ditt ansvarsområde. I det dagliga arbetet har du en tät dialog med hyresgästerna och du arbetsleder de drifttekniker som ingår i ditt ansvarsområde.

 

Du kommer arbeta i ett team med förvaltare, drifttekniker och uthyrare med vilka du kommer ha ett mycket nära samarbete och dialog med. Du utgår från Fastpartners lokalkontor i Spånga/Lunda och rapporterar till Regionchef.

 

 

Arbetsuppgifter

 

 • Ansvar för intäkter, kostnader, projekt, ekonomi, hyresjuridik och administration
 • Nyuthyrning av lokaler tillsammans med uthyrare
 • Skapa och bibehålla goda relationer med befintliga hyresgäster
 • Ansvar för den löpande och planerade förvaltningen där ditt fokus är att säkerställa fastigheternas goda standard
 • Planera, upphandla och genomföra hyresgästanpassningar
 • Ansvar för kvalitet, hållbarhet, projektbudget och tidplan
 • Underhåll av byggnader och installationer samt besiktningar
 • Arbetsleda drifttekniker

 

 

Din profil

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter en person som trivs med en hög social kompetens och som är lösningsfokuserad med en förmåga att driva flera parallella processer. Du har stort driv och engagemang i ditt arbete och uppträder affärsmässigt i alla situationer. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, är van att arbeta med ett ekonomiskt ansvar och är lyhörd och kommunicerar på ett aktivt sätt med kollegor och kunder.

 

 

Krav

 

 • Eftergymnasial utbildning eller annan erfarenhet vi bedömer likvärdig
 • Flerårig vana av fastighetsförvaltning
 • Kännedom om aktuella och gällande lagar och förordningar inom hyresjuridik
 • Erfarenhet av arbetsledning
 • B-körkort

 

 

Vad vi kan erbjuda dig

Det som kännetecknar oss på Fastpartner är vår starka drivkraft att utvecklas i vårt arbete och vår entreprenörsanda. Vår framgångsfaktor är kunskap som vi delar med varandra, arbetsglädje och ett öppet arbetsklimat. Du har som förvaltare stor möjlighet att själv påverka ditt eget arbete.

 

Vi är en långsiktig aktör inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling med en platt organisation och korta beslutsvägar. Utöver det har vi ett fördelaktigt förmånspaket och tillämpar kollektivavtal.

 

 

Hur du söker rollen

Om du tycker att tjänsten som Förvaltare låter som ett naturligt vidare steg i din karriär så skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Fastpartner med Fasticon Kompetens AB.

 

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 22 mars 2019

 

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på rickard.frykendahl@fasticon.se eller på 073-447 52 34.

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se  

 Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

 

 

Om denna position

 

Arbetsgivare

Fastpartner AB

Sturegatan 38

STOCKHOLM

Hemsida

www.fastpartner.se/

Arbetsplats

Spånga/Lunda

Titel

Förvaltare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

2

 

 

Rickard Frykendahl

Rekryteringskonsult

rickard.frykendahl@fasticon.se

073-4475234

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Förvaltare