Fasticon Kompetens

Förvaltare

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva och hållbara lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.


Kungsleden söker kreativ Förvaltare


Vill du arbeta i ett framtidsbolag? Vill du bidra på Kungsledens utvecklingsresa? Vill du vara en nyckelspelare i ett fastighetsbolag där du syns och är viktig? Vill du lägga din energi och ditt engagemang i ett långsiktigt och resursstarkt bolag? Vill du vara en del av ett prestigelöst gäng som har kul på jobbet? Vill du få möjlighet att bidra med din kompetens och erfarenhet? Det och mycket mer kan vi erbjuda dig. Tillsammans med 110 kollegor kommer du att få det utvecklande, omväxlande, innehållsrikt och kul på jobbet. Så är du den vi söker?


Tjänsten 

Som förvaltare hos oss har du ett helhetsansvar för, och driver utvecklingen av dina fastigheter för att möte kundens efterfrågan på bästa sätt och säkerställa ett gott ekonomiskt resultat. Du arbetar kontinuerligt med att bibehålla och utveckla goda kundrelationer. Då vi har internationella hyresgäster är engelska ett krav. Du jobbar tätt tillsammans med uthyrare, teknisk förvaltare, projektledare, entreprenörer och leverantörer. Du rapporterar till marknadsområdeschefen och tjänsten är placerad i anslutning till Kista Centrum.


Huvudsakliga ansvarsområden

 • Tillsammans med teamet se till att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på optimalt sätt med nöjda hyresgäster och långsiktigt värdeskapande.
 • Agera som representant för bolaget gentemot hyresgäster, entreprenörer och den lokala marknaden.
 • Ansvar för fastigheternas affärsplan, budget, prognos och resultat samt uppfyllande av uppsatta mål.
 • Vårda kundrelationer och uppfylla Kungsledens kundlöften.
 • Genomföra kundmöten och säkerställa uppföljning av gröna hyresavtal.
 • Säkerställa affären i uthyrningsprocessen.
 • Omförhandling av hyresavtal i syfte att alltid erhålla marknadsmässiga villkor.
 • Aktivt delta i och bevaka den lokala marknaden.
 • Proaktivt föreslå värdeskapande åtgärder.
 • Delta i operativa projektgrupper.
 • Delta i företagets verksamhetsutvecklingsprojekt och processer.
 • Initiera och följa upp hyresgästanpassningar samt ombyggnads-/underhållsprojekt.
 • Bereda Investerings-PM.
 • Säkerställa en fullständig fastighetsdokumentation.Utbildning

Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från branschen och förvaltarrollen.


Kvalifikationer

 • Några års erfarenhet som förvaltare.
 • God förhandlingsvana.
 • God förståelse för fastighetsekonomi och vad som driver värde och affären.
 • God beställarkompetens.
 • Erfarenhet av uthyrning, förhandling och omförhandling.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift.
 • B-körkortPersonliga egenskaper

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska bli framgångsrik i rollen måste du ha en positiv inställning och vara en lagspelare. Du gillar fastigheter och människorna i dem, du drivas av att göra affärer och att få nöjda kunder. Du är ansvarstagande, handlingskraftig, strukturerad, duktig på att prioritera och skapa förtroende och affärsmässiga relationer. Du är lyhörd för kundens behov, lösningsorienterad och serviceinriktad.


Kungsleden som arbetsplats

Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt vi gör tar avstamp i vår värdegrund.

Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. Vi är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till Kungsledens utveckling. Som ett resultat av vår syn på jämställdhet och vårt arbete med dessa frågor utsågs vi 2016 till börsens mest jämställda bolag av AllBright-stiftelsen. Läs mer på 
www.kungsleden.se


Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Kungsleden AB med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 22 april 2019. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Wretman Theorin på 0708-98 68 25 eller jeanette.wretman@fasticon.se

 Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Kungsleden Fastighets AB HK

Warfvinges väg 31

107 25 STOCKHOLM

Hemsida

www.kungsleden.se

Titel

Förvaltare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Förvaltare