Fasticon

Finsktalande projektchef för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Finsktalande projektchef till spännande konsultuppdrag i Stockholm!

 

Uppdragsbeskrivning 

För kunds räkning söker vi nu en prestigelös projektchef. Uppdraget startar omgående på heltid och kommer pågå i 3-6 månader.

 

Under det här uppdraget får du möjlighet att arbeta på en expansiv organisation där du är med och påverkar företagets utveckling i Finland.

 

Du utgår från kontoret i Stockholm, men resor till Finland förekommer. Därför är det ett krav att du kan kommunicera på finska i både tal och skrift.

 

Som projektchef kommer du arbeta med kommersiell fastighetsutveckling och projektledning, från tidiga skeden till genomförande av fastighetsprojekt. Du kommer även att arbeta med kassaflödesanalyser och modellering av riskjusterad avkastning.

 

 

Din profil

• Erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning.

• Erfarenhet både från tidiga skeden till genomförande av fastighetsprojekt. Du kan t.ex. varit med och upphandlat entreprenader och/eller hållit ihop kalkyl och uppföljning från byggherreperspektivet.

 

Det är meriterande om du tidigare varit projektchef och/eller har bakgrund från byggsidan alt. ägarsidan.

 

För att trivas i rollen ser vi att du är kommunikativ och van vid att ha kontakt med såväl kommun och myndigheter som arkitekter, entreprenörer och interna beslutsfattare. Du är prestigelös och hugger i där det behövs, oavsett om det gäller interna eller externa arbetsuppgifter.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

Snarast

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Projektchef

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Finsktalande projektchef för konsultuppdrag