Fasticon Kompetens

Fastighetsvärd Södertälje

D. Carnegie & Co (publ) är ett bostadsfastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter och projekt. Fokus ligger på Stockholmsregionen. Fastighetsbeståndet består av drygt 18.000 lägenheter och cirka 1,4 miljoner kvadratmeter uthyrbar yta, varav 130 000 kvm kommersiell yta. Företaget förvaltar i egen förvaltning och har en egen beprövad modell för successiv och effektiv renovering av fastigheterna, som gör det möjligt att renovera enskilda lägenheter när dessa blir lediga. Vi har som mål att hela fastigheter och de områden de ligger i ska bli som nya när processerna är klara. Bolagets aktie handlas på Nasdaq Stockholm. D. Carnegie & Co har ca 240 anställda och vi finns på 19 orter i ett utvidgat Mälardalsområde.

D. Carnegie & Co söker nu fler fastighetsvärdar som vill bli del av deras verksamhet i Södertälje!

Som Fastighetsvärd är du vårt ansikte utåt och den som ser till att våra fastigheter är i gott skick samtidigt som du levererar professionell service till våra hyresgäster. Du har löpande kontakt med  våra hyresgäster och tar emot felanmälningar samt utför enklare reparationer. Du bistår och rapporterar till ansvarig regionchef samt områdeschef och är en flexibel resurs i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

  • Rondering, både schemalagd och löpande
  • Ansvara för felanmälningar och återrapportering till hyresgäster
  • Ansvara för förebyggande och felavhjälpande underhåll
  • Kontakt med underentreprenörer
  • Löpande kontakt med hyresgäster
  • Besiktning av lägenheter

Vem du är

Som Fastighetsvärd hos D. Carnegie & Co är det viktigt att du är självgående och serviceinriktad. Du ser vad som behövs göras i fastigheterna och kan jobba själv och i team. Du är stresstålig och kan behålla lugnet i stressiga situationer, samtidigt som du är kvalitetsmedveten.

Erfarenhet

  • Gedigen erfarenhet från fastighetsskötsel eller motsvarande
  • Erfarenhet av enklare reparationer
  • God administrativ förmåga och goda datorkunskaper

Arbetet kräver B-körkort.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Jacqueline Lagercrantz på Jacqueline@fasticonsupport.se eller 0723-89 99 78 .

Vi ser fram emot din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 mars . Arbetsort : Södertälje

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsvärd Södertälje