Fasticon Kompetens

Fastighetsutvecklare - Heimstaden

Heimstaden är ett av Nordens ledande bostadsfastighetsbolag. Koncernen äger, förädlar, utvecklar och förvaltar bostäder i Sverige, Norge och Danmark. Heimstaden har ca 31 600 lägenheter och ett fastighetsvärde om ca 54,8 mdkr. Heimstadens preferensaktie är noterad på Nasdaq First North Premier och obligationer på Nasdaq Stockholm. Huvudkontoret är placerat i Malmö. Certifierad Adviser är Erik Penser Bank, 08-463 83 00. För mer information se www.heimstaden.com  

Vi söker nu flera Fastighetsutvecklare! Heimstaden storsatsar på nyproduktion och fastighetsutveckling, vill du vara med på den spännande resa vi har framför oss? 

Tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll med ansvar för nya bostadsproduktionsprojekt samt utveckla befintliga fastigheter i vår portfölj. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt genom både förvärv, nyproduktion och utveckling.

Som Fastighetsutvecklare blir dina främsta arbetsuppgifter att ansvara för att olika byggprojekt implementeras i vår förvaltnings- och uthyrningsorganisation, främst ur ett ekonomiskt och juridiskt perspektiv. Du jobbar brett i organisationen med fokus även på befintliga byggrätter, analyser av projekt och framtagning av utvecklingsprojekt. Arbetet utförs i nära samarbete med våra byggprojektledare.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Göra ekonomiska analyser av byggkostnader, investeringar och hyror
 • Strategiska fastighetsutvecklingsfrågor med detaljplaner, byggrätter mm
 • Ansvara för och driva projekt i tidiga skeden
 • Närvara vid bland annat investeringsmöte, besiktningar mm
 • Arbeta nära vår transaktionsavdelning samt förvaltningsorganisation med projektavdelning
 • Delta i teknisk due diligence i samband med förvärv av fastigheter
 • Koordinering och samordning av information till organisationen
 • Planera, koordinera och delta vid tillträde

Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning med inriktning mot fastighet, bygg, ekonomi eller arkitektur
 • Minst 3 års erfarenhet från bygg-, fastighets- eller arkitektsidan
 • God teknisk kompetens inom fastigheter
 • B-körkort

Personliga egenskaper
Då vi är ett litet team med stort engagemang är det viktigt att du är en lagspelare som är tillmötesgående och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter eftersom du ser möjligheter i förändringar. Vi sätter stort värde vid personlig mognad.

Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till Heimstadens kärnvärden Affärsmässighet, Omtanke och Nytänkande. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, ras, tro eller annat.

Vi erbjuder
En flexibel roll och möjlighet att vara med på den spännande resa vi har framför oss då vi köper, bygger och utvecklar i Sverige, Norge och Danmark. Heimstaden är ett bolag som vill framåt med målsättningen om att allt kan bli lite bättre. Det finns stor kunskap internt i bolaget med korta beslutsvägar. Är man engagerad och brinner för sitt arbete så finns stora möjligheter att påverka sin vardag och Heimstaden som helhet. 

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Fastighetsutvecklare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Heimstaden med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. 

Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 30 september 2018.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Kanka på 0723-89 99 75 eller jeanette.kanka@fasticon.se.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsutvecklare - Heimstaden