Fasticon

Fastighetstekniker / Drifttekniker

F O Peterson & Söner byggnads AB är Sveriges äldsta byggföretag, grundat 1870. Vi är ett privatägt familjeföretag som är verksamt i Göteborg. Vi är verksamma inom arkitektur, byggnation, grundförstärkning, snickeri och fastighetsförvaltning.


F O Peterson söker en drifttekniker/fastighetstekniker 

 

Ta chansen och bli en del av Sveriges äldsta byggbolag! Nu söker F O Peterson en drifttekniker/fastighetstekniker som ska ansvara för delar av Nordstan. Har du erfarenhet av att arbeta med styr och regler och ett stort intresse för och kunskap inom fastighetsteknik? Trivs du dessutom i en roll med många sociala kontakter. Då kanske du är rätt person att följa med på F O Petersons resa framåt! 

 

Efter lång och trogen tjänst går nu en av F Os duktiga drifttekniker i pension och nu söker man en efterträdare som vill ta vid och fortsätta utveckla driften av delar av Nordstan. Som drifttekniker/fastighetstekniker hos F O Petersson ingår du i drift- och förvaltningsteamet som består av ytterligare en drifttekniker, driftchef, förvaltningschef och en bovärd.

 

 

Om Tjänsten 

F O Peterson står inför en spännande utveckling och beroende på vilka dina kunskaper och intressen är så kommer du att vara med och påverka hur organisationen och din roll tar form. Dina dagar kommer att fördelas mellan arbete ute i fastigheterna, där du följer upp felanmälningar, har kontakt med kunder och entreprenörer, och mer administrativa delar på kontoret. Du utgår från Nordstan där både kontor och din fastighet är placerade.  

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland mycket annat att bestå av: 

• Utföra planerat och akut underhåll i fastigheterna samt klarrapportera i förvaltningssystemet 

• Anläggningsskötare för brandlarm och sprinkler samt medverka vi besiktning av dessa 

• Medverka på miljöronder och andra tillsyner i fastigheterna 

• Övervaka och hantera fastigheternas olika system så som styr- VVS och passersystem mm. 

• Säkerställa goda relationer med hyresgäster och entreprenörer samt agera samordnare dem emellan.  

• Löpande arbeta med säkerhet avseende brand, utrymning, skalskydd och arbetsmiljö mm. 

 

 

Kvalifikationer 

Om du har en utbildning inom fastighetsteknik är det meriterande men det viktigaste är dina erfarenheter. För att komma in på ett bra sätt i rollen så tror vi att du har arbetat i en likande roll med kommersiella fastigheter tidigare och har kunskaper inom: 

 

• Arbete i styrsystem för ventilation, brand mm. 

• Sprinkler, brandlarm, passersystem 

• SBA 

• Officepaketet, outlook, word, excel, teams 

• Vanligt förekommande reparationer inom fastighet 

 

 

Din profil 

Som drifttekniker hos F O Peterson planerar och strukturerar du upp dina dagar på egen hand så det är avgörande att du är självgående och känner ett ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt.  

 

Eftersom du kommer att ha daglig kontakt med hyresgäster, entreprenörer och kollegor är din kommunikativa förmåga vad gäller både direktkontakt och kontakt via mejl och telefon viktig. Vidare tror vi att du är engagerad i ditt arbete och trivs med samarbete, du är hjälpsam och har inget emot att stötta med arbetsuppgifter som även ligger utanför ditt område. 

 

 

F O Petersons erbjudande 

Hos Sveriges äldsta byggbolag kommer du att bli en del av familjär organisation där du får insikt i alla delar av ett producerande och förvaltande bolag. Du kommer att arbeta med spännande fastigheter i centrala Göteborg på ett stabilt företag med långsiktigt tänk. Hos F O Peterson kommer dina kunskaper att tas tillvara och du kommer att se resultatet av dina insatser i fastigheterna. Du kommer att ha ett nära samarbete med kompetenta kollegor och erbjudas utveckling inom ditt kompetensområde.  

 

 

Ansökan  

Om du tycker att tjänsten som drifttekniker/fastighetstekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

 

I denna rekrytering samarbetar F O Petersson med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på 070-822 14 17 alternativt moa.norman@fasticon.se.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Tekniker

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

F.O. Peterson & Söner Byggnadsaktiebolag

Götgatan 10

411 05 Göteborg

Hemsida

www.fop.se/

Arbetsplats

Göteborg

Titel

Fastighetstekniker / Drifttekniker

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Fastighetstekniker / Drifttekniker