Fasticon Kompetens

Fastighetstekniker

KGK Fastigheter, inom KGK-gruppen, är inriktat på fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning. Företaget förvaltar närmare 150 000 m² kommersiella lokaler. Det äldre fastighetsbeståndet byggs om och förbättras successivt för att liksom de nyare fastigheterna hålla hög kvalitet. Verksamheten är koncentrerad kring Stockholm, Göteborg och Malmö.


Är du drifttekniker idag och vill utvecklas och ta ett helhetsansvar för dina fastigheter? Hos KGK fastigheter erbjuds du en viktig roll som fastighetstekniker där du blir ansiktet utåt mot våra kunder och blir den som ansvarar för såväl drift som underhåll.Tjänsten

Du kommer att ansvara för ett samlat fastighetsbestånd bestående av kontor, butiker och industri, med hyresgäster främst inriktade på fordonsindustrin. I arbetsuppgifterna ingår tex direktkontakt med kunder för felavhjälpande åtgärder och rådgivning vid mindre ombyggnationer. Du kommer att ha ett stort kontaktnät av entreprenörer som du säkerställer ett gott samarbete med samtidigt som du ansvarar för att arbeten beställs kostnadseffektivt. Du har även ansvaret för det löpande underhållet och även där har du hjälp av entreprenörer när det behövs.

 


Exempel på arbetsuppgifter

  • Daglig kontakt med våra hyresgäster
  • Akut felavhjälpning
  • Kontakt med leverantörer
  • Ansvara för mindre projekt
  • Fakturering och uppföljning av beställda arbeten
  • Ronderingar
  • Ansvar för myndighetsbesiktningar
  • Kontakt med mäklare och intressenter gällande vakanta lokaler

 

Din profil

Vi tror att du har arbetat som drifttekniker eller fastighetstekniker i några år. Du har en bred teknisk kunskap och du känner dig trygg både med att utföra reparationer själv och att kontakta entreprenörer för större jobb. Du är van vid att strukturera din egen arbetsdag och att ibland ta snabba beslut.

Personliga egenskaper

Du kommer att vara fastighetsägarens ansikte utåt och vi tror därför att du är en person som trivs i mötet med människor. Goda relationer är A och O för dig, både vad gäller hyresgäster och leverantörer. Du har ett affärsmässigt tänk och värderar såväl kvalitet som kostnadseffektivitet högt. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

 

 

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar KGK fastigheter med Fasticon och du söker jobbet på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller på 0708-22 14 17. Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

KG Knutsson Fastighets AB

Ruskvädersgatan

41834 Göteborg

Arbetsplats

Göteborg

Titel

Fastighetstekniker

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetstekniker