Fasticon Kompetens

Fastighetsskötare- yttre skötsel

Turbinen är ett familjeägt bygg- och fastighetsföretag med erfarenhet inom bygg och anläggning som sträcker sig ända från 80-talet. I en värld där byggföretag kommer och går, genom konjunktursvängningar och tider av spekulation, har Turbinen alltid stått stadigt och utvecklats.

 

Entreprenörskapet ligger i familjen. Grundarna Mikael och Kajsa har själva vuxit upp i familjer med egna företag, något som sedan överförts till barnen som nu har ledande roller i dagens Turbinen.

 


Gillar du att arbeta varierat och prestigelöst? Drivs du av att ta ansvar och känner du dig hemma i ett mindre och familjärt bolag med korta beslutsvägar? Då kan denna tjänst vara något just för dig!

 

Hos Turbinen erbjuds du ett varierat arbete hos en trygg och stolt arbetsgivare. Du kommer att arbeta i platt organisation där du har ett nära samarbete med förvaltningen såväl som administrationen. Du erbjuds en plats i en organisation där man ges stort ansvar och minst lika mycket frihet. Turbinen är en arbetsplats med trevliga, omtänksamma kollegor där man gärna stannar kvar länge.


 

Tjänsten

I denna tjänst har du stort fokus på yttre skötsel runt fastigheterna men sedvanliga arbetsuppgifter som fastighetsskötare förekommer också i rollen.

 

Arbetsuppgifterna som fastighetsskötare - yttre miljö varierar från dag till dag men i ditt ansvarsområde ingår alltifrån rondering, inre miljö, felanmälan och reparationer till yttre skötsel och renhållning av grönområden sommartid samt snöskottning vintertid.

 

Vidare innebär dina arbetsuppgifter, men är inte begränsade till:

• Trädgårdsskötsel (rensning av rabatter, gräsklippning, nyplantering, krattning av löv, gå med röjsåg, sopning av sandningssand, sopning samt snöskottning och plogning vintertid)

• Fastighetsskötsel invändigt och utvändigt

• Rondering för att säkerställa allmän ordning och reda i fastigheterna

• Tillsyn av allmänna utrymmen

• Reparationer

• Administrera ärenden och felanmälningar i fastighetssystemet VitecDin profil

Då rollen innefattar många olika moment letar Turbinen Fastigheter efter en mångsidig och självgående person som stimuleras av att arbeta i en varierande vardag. Du erbjuds en stor frihet under ansvar och det ställer krav på att du själv ser vad som behöver göras och tar tag i det.

 

Du har eftergymnasial fastighetsutbildning med inriktning på yttre miljö/trädgårdsskötsel samt några års erfarenhet av att jobba med fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel eller liknande. Du gillar att kavla upp ärmarna och jobba med kroppen. Rollen kräver att du har körkort och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med trädgårdsredskap och maskiner.

 

Det är viktigt att du trivs i en roll där du träffar mycket människor och att bemöta andra positivt kommer naturligt för dig.Ansökan

Om du tycker att tjänsten som fastighetsskötare - yttre miljö på Turbinen Fastigheter passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Turbinen Fastigheter med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-04-07.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Connie Larín på connie.larin@fasticon.se eller 076-632 18 98.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Turbinen Fastigheter AB

Vendelsövägen 37

13644 Handen

Titel

Fastighetsskötare- yttre skötsel

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 april . Arbetsort : Handen . Publicerat : 26 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Miljö & Naturbruk Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsskötare- yttre skötsel