Fasticon Kompetens

Fastighetsskötare - Brf Masthugget

Bostadsrättsföreningen Masthugget är Sveriges största bostadsrättsförening och bildades i sin nuvarande form 1980. Området byggdes och färdigställdes under åren 1967-1972. Föreningen upplåter i första hand ytor till bostäder med bostadsrätt men har även en stor uthyrningsverksamhet med lokaler, garage och studentlägenheter.

Vi söker nu en fastighetsskötare till BRF Masthugget. Du kommer tillhöra området Mattssonsliden, Masthuggsterassen och Andra Långgatan som har en blandning av lokaler och bostäder, med mycket människor i rörelse. Som fastighetsskötare ingår in- och utvändig skötsel vilket även innefattar tyngre arbete, med hjälp av maskiner. I tjänsten samarbetar du med dina kollegor och har daglig kontakt med bostadsrättsföreningens medlemmar och hyresgästen. 

 Arbetsuppgifter

  • Inre och yttre skötsel
  • Invändig och utvändig rondering
  • Tillsyn av lekplatser, tvättstugor och driftsrum
  • Reparation
  • Snö- och halkbekämpning under vinterhalvåret

Kvalifikationer

  • B-körkort
  • Erfarenhet av liknande arbete
  • Liftutbildning och motorsågskörkort är meriterande

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och ser att du har ett stort intresse av fastighetsskötsel och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du är strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter samtidigt som du är lyhörd på dina kollegors behov. Eftersom du kommer ha regelbunden kontakt med medlemmar och hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad och är behjälplig i deras ärenden.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighetsskötare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina Johnson på evelina.johnson@fasticon.se eller på 076-610 18 57.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsskötare - Brf Masthugget