Fasticon Kompetens

Fastighetsskötare - Bollebo

Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder eller som vi även säger Bollebo, är Bollebygds allmännyttiga bostadsstiftelse med uppdraget att främja bostadsförsörjningen i kommunen. Bollebos styrelse väljs av kommunfullmäktige i Bollebygds kommun och stiftelsen står under överinseende av kommunstyrelsen. 
Bollebo äger fastigheter i Bollebygd, Olsfors och Töllsjö. Placeringen utmed RV 40 mellan Borås och Göteborg ger oss ett mycket fördelaktigt läge. Vi äger och förvaltar 455 bostäder och 12 lokaler med tillhörande parkerings- och garageplatser. Samtliga bostäder och lokaler är hyresrätter. 
Bollebo har ett varierat utbud av bostäder i små områden med trivsamma gårdsmiljöer och valmöjlighet avseende standard och servicegrad erbjuds kunden. Förvaltningen sker miljömedvetet och nära kunden. Vi har ambitionen att ha välskötta och välunderhållna lägenheter där kunden kan känna sig trygg i sin vardag. Litenheten ger oss också möjlighet att skapa trivsel och närhet till hyresgästerna.

Tjänsten 
Som fastighetsskötare på Bollebo får du en varierad roll med stort ansvar. Du ansvarar för dina fastigheter i ditt bestånd och samarbetar med dina kollegor vid behov. På Bollebo är du delaktig i allt från det dagliga arbetet med traditionell fastighetsskötsel till att vara med och påverka hur nya fastigheter och större ombyggnationer ska se ut. 
Du kommer till ett litet team där stämningen är familjär, det finns stora möjligheter att påverka och du kommer få ta mycket ansvar för dina fastigheter.  

Arbetsuppgifter
• Kontakt med entreprenörer 
• Beställningar
• Avflyttningsbesiktningar
• Löpande tillsyn
• Service till hyresgäster 
• Underhåll
• Reparationer

Erfarenhet/Kompetens
• Gärna ha arbetat som fastighetsskötare eller motsvarande 
• B-körkort 
• Ett tekniskt intresse 

Vem är du? 
Du planerar själv dina dagar utifrån vad som ska göras och måste därför vara strukturerad och självständig för att komma framåt i ditt arbete. Du trivs med hyresgästkontakten och ser till att ha nöjda kunder. Dessutom är du en händig problemlösare som inte ger upp utan hittar nya lösningar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bollebo med Fasticon Kompetens AB. Du söker tjänsten på 
www.fasticonjobb.se  Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Svedberg, anna.svedberg@fasticonkompetens.se eller 0766-396 371.


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Bollebyggd

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsskötare - Bollebo