Fasticon

Fastighetsskötare

Amasten är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 6 000 lägenheter i hela Sverige. Marknadsvärdet uppgår till ca 10 miljarder kronor. I dagsläget utgörs portföljen av 90 procent bostäder. Amastens ledord är TIA, trygghet, innovation, affärsmässighet. www.amasten.se


Amasten söker hängivna fastighetsskötare med teknisk expertis och hög servicekänsla 

Vill du arbeta i ett expansivt företag där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling och påverka ditt dagliga arbete? Vill du göra det i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar långsiktigt? Då vill vi gärna se din ansökan så snart som möjligt!  

 

 

Om tjänsten 

Amasten i Stockholm växer och söker två nya kollegor till ett sammansvetsat team. Ansvarsområdet berör Upplands Väsby, Knivsta och Sollentuna. Du erbjuds en möjlighet till ett självständigt arbete, samtidigt som ni i arbetsgruppen backar upp varandra vid behov. I rollen som fastighetsskötare arbetar du i ett team tillsammans med fastighetschef, förvaltare och uthyrare på vårt lokalkontor i Slussen. 

 

Som fastighetsskötare hos Amastens hyres- och hotellägenheter arbetar du nära både kunden och fastigheten. Arbetet kräver därmed att du är både praktisk och social som person.

 

Du ansvarar för ett antal fastigheter där du utför tillsyn och underhåll. Det är även ditt ansvar att kommunicera med samtliga funktioner som hjälps åt att förvalta fastigheterna. 

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

• Vara nära kunden och ge god och kvalitativ service. 

• Sköta tillsyn och rondering avseende drift, underhåll och yttre skötsel för att kunna ha ett proaktivt arbetssätt. 

• Avhjälpa och åtgärda felanmälningar,  

• Utföra enklare felsökning av värme, vatten och ventilation. 

• Driftoptimering och felavhjälpande och förebyggande underhåll av Amastens fastighetsbestånd 

• Arbete med elinstallationer där behörighet ej erfordras. 

• Beställa och hålla kontakt med entreprenörer för löpande skötsel. 

• Bidra aktivt i arbetet med upphandling, energioptimering och underhållsplanering. 

• Ekonomihantering så som kontering av fakturor. 

• Visst administrativt arbete så som uppdatering i ärendehanteringssystem och registrering av lägenhetsbesiktningar, kommunicering med hyresgäster och medarbetare. 

• Delta i förbättringsarbete i våra fastigheter samt bidra till utveckling och samarbete. 

 

 

Önskade kvalifikationer: 

• Utbildning inom fastighetsteknik, gärna från YH-utbildning eller högskola/universitet är meriterande, eller motsvarande. 

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på ett fastighetsförvaltande bolag, alternativt leverantör till detsamma. 

• Goda kunskaper inom tekniska installationer (värme/ventilation) och energifrågor. 

• Väldigt god datavana då Amasten dagligen arbetar i mobilapplikationer samt Officepaketet. 

• Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska både muntligt och skriftligt på en grundläggande nivå, gärna också engelska eller ett tredje språk. 

• B-körkort. 

 

 

Personliga egenskaper 

Vi eftersöker två eldsjälar som verkligen uppskattar interaktionen med andra människor och vill utveckla miljön och området du jobbar i. Därmed lägger vi mycket stor vikt vid de personliga egenskaperna. En stor och viktig del av arbetet handlar om kontakten med kunder och det dagliga samarbetet med förvaltningsorganisationen. Du bör därför ha en stark känsla för hur riktigt bra service ska ges. Samtidigt som du ser och möter de boendes behov i deras vardag visar du på en stor förståelse för varje hyresgästsituation och behov. Du blir de boendes vardagshjälte! 

 

Som person är du självständig och känner dig trygg i ditt arbete som fastighetsskötare samtidigt som du gärna hjälper dina kollegor. Hos Amasten erbjuds du mycket frihet under ansvar och det ställer krav på att du själv ser vad som behöver göras och tar tag i det. Därmed känner du igen dig i att vara en pålitlig, engagerad, självgående medarbetare med ett eget driv. Du ser fram emot att bidra med ditt engagemang och att få arbeta tillsammans med kollegor som välkomnar din idérikedom och vilja att ständigt lära nytt. 

 

 

Amasten erbjuder dig 

Amastens strategi är att växa och utöka beståndet genom förvärv, värdeskapande förvaltning, utveckling och nyproduktion. Målet är att vara en långsiktig och trygg fastighetsägare med fokus på hållbarhet. Amasten ska bidra till samhällsutvecklingen genom att erbjuda smarta och kostnadseffektiva bostäder till Sveriges tillväxtkommuner. 

 

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där man lever efter sina värderingar samt arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där möjligheter skapas och man vågar utvecklas. 

 

Amasten arbetar aktivt utifrån sina kärnvärden både vad gäller det interna och externa bemötandet. Värdeorden; Trygghet, Innovation och Affärsmannaskap 

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som fastighetsskötare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

 

I denna rekrytering samarbetar Amasten med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-05-01. 

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se eller 072-389 99 75

 

 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Amasten Fastighets AB

Nybrogatan 34, 2 tr

STOCKHOLM

Titel

Fastighetsskötare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Fastighetsskötare