Fasticon Kompetens

Fastighetsförvaltare

Attendo är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag och har funnits sedan 1985. Vi fick Sveriges första entreprenadavtal inom hemtjänsten i Danderyd 1987. Sedan dess har fler kommuner valt att öppna upp den offentligt finansierade omsorgen för ökad valfrihet och konkurrens i syfte att, bland annat främja kvalitetsutveckling.

 

Sedan starten har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och vi har även verksamhet i Finland, Norge och Danmark. I Sverige är vi verksamma inom såväl äldreomsorg som omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt inom individ- och familjeomsorg (IOF).


Som fastighetsförvaltare hos oss på Attendo, kommer du att ansvara för den löpande förvaltningen av fastigheter i ditt bestånd. Ditt bestånd kommer omfattas av hyrda fastigheter, vilket innebär att du kommer arbeta på hyresgästsidan. Du ingår i ett team bestående av tre fastighetsförvaltare och du rapporterar till gruppchefen. Du utgår från Attendos kontor i centrala Malmö.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer vara att:

  • Ansvara för befintliga hus och hyresavtalsregister
  • Bistå med affärsstöd till verksamheterna i hyresavtalsfrågor
  • Förhandla/omförhandla hyresavtal och agera kravställare gentemot hyresvärd
  • Ansvara för besiktningar av fastigheterna
  • Ansvara för upphandling av serviceavtal, mindre entreprenader, ombyggnationer och reparationer mm.
  • Ansvara för upphandling av drift- och förvaltningsavtal.

 

Kvalifikationer:

Utbildning inom förvaltning, fastighetsekonomi eller juridik, är ett krav för tjänsten. Du har också yrkesmässig erfarenhet av fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi och hyresjuridik.

 

Kunskap inom AB, ABT, ABK, AF-delar, förvaltningsavtal, detaljplan, bygglov, ser vi som meriterande.

 

Körkort är ett krav för tjänsten.

 

Personliga egenskaper:

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är lösningsorienterad, initiativrik, samt är bekväm och duktig i förhandlingssituationer. Du lägger själv upp arbetet innanför ramarna och det krävs därför att du är självgående och strukturerad. Du sprider positiv energi, innehar en god flexibilitet och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

 

Vi erbjuder!

Vi erbjuder dig en rolig, varierad och stimulerande tjänst, där du får möjlighet att arbeta affärsinriktat med egna initiativ, samt kreativitet i att hitta lösningar och som ett resultat bidra till samhällsutvecklingen och göra skillnad. Du blir en mycket viktig stödfunktion till vår kärnverksamhet i ditt uppdrag att åstadkomma så goda och ändamålsenliga lokallösningar som möjligt.

 

Ansökan:

Om du tycker att tjänsten som Fastighetsförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, ser vi gärna din ansökan omgående. I denna rekrytering samarbetar Attendo med Fasticon Kompetens AB. Sista ansökningsdag är 2019-12-01.

 

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734-076625 alternativt peter.karlsson@fasticon.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov, samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

 

 

Branschkategori

Hälsa / Sjukvård

Bransch

Annat

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Attendo Sverige AB

Vendevägen 85 A

182 91 DANDERYD

Hemsida

www.attendo.se

Titel

Fastighetsförvaltare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 1 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsförvaltare