Fasticon

Fastighetsförvaltare

Locum förvaltar, bygger och utvecklar ca två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.


Locum söker en engagerad fastighetsförvaltare

Söker du nästa utmaning i arbetslivet och har erfarenhet av kommersiell förvaltning? Är du en engagerad person som brinner för fastighetsförvaltning och långsiktiga kundrelationer samtidigt som du vill bli en del av en verksamhet som bidrar till samhällsnyttan? Locum är i ett expansivt skede och söker nu en engagerad fastighetsförvaltare till sitt kontor i Danderyd, kanske är det nästa utmaning för dig?

 

Om tjänsten 

Danderyds sjukhus är ett av de större akutsjukhusen i Sverige och norra Europas största förlossningssjukhus.

 

Locum förvaltar cirka 250 000 kvadratmeter på sjukhusområdet. Den största hyresgästen är Danderyds sjukhus AB som bedriver akutsjukvård, förlossningsvård och universitetssjukvård med utbildning och forskning kring våra vanligaste folksjukdomar.

 

Övriga hyresgäster är SLSO, Karolinska Universitetssjukhuset och Praktikertjänst samt ett antal serviceaktörer i sjukhusets entréer som apotek, café och restaurang.

 

Med kunniga och engagerade medarbetare ser Locum till att uppfylla hyresgästernas behov och önskemål då kunden och fastigheterna alltid är i fokus.

 

Under åren 2014-2019 har om- och tillbyggnader genomförts vid sjukhuset som en del av en av de största satsningarna någonsin på hälso- och sjukvården inom Region Stockholm. 

 

Sjukhuset fick bland annat en ny akutvårdsbyggnad, moderniserade vårdplatser, en närakut och en ny godsmottagning. Nybyggnad av ytterligare 34 000 kvm vårdbyggnad pågår och beräknas vara klart i januari 2025.

 

Din roll

I rollen som fastighetsförvaltare har du ett viktigt uppdrag inom förvaltningen där du samverkar med många olika kontakter, både internt och externt.

 

Du ansvarar för hyresgästernas nöjdhet, att skapa goda ekonomiska förutsättningar och att verka för långsiktiga kundrelationer. Du arbetar tillsammans med övriga förvaltare, tekniska förvaltare samt driftcontrollers.

 

I fastigheterna pågår ständiga underhållsarbeten, fastighetsinvesteringar och hyresgästanpassningar. I rollen som fastighetsförvaltare agerar du projektägare i de projekt som beställs av hyresgästen.

 

Förvaltningsteamet arbetar i ett nära samarbete med den interna projektorganisationen i syfte att skapa kvalitets- och kostnadseffektiva projekt där du som förvaltare främst ansvarar för kravställning och mottagande av projekten. 

 

I rollen som fastighetsförvaltare ingår även: 

• Tydligt kundfokus, affärsmässighet och relationsskapande med hyresgästerna.

• Uppfylla målen gällande NKI, ekonomisk avkastning samt långsiktigt hållbara fastigheter.

• Dialog med kunderna om lokalbehov, lokalrenovering och lokalplanering.

• Framtagande och genomförande av hyreskontrakt, hyresförhandling och hyresavtalsbevakning.

• Ta fram fastighetsunderlag vid försäljning av objekten

• Delta i arbetet med att skapa moderna och ändamålsenliga lokaler för framtidens hälso- och sjukvård.

• Eget ansvar för budget, prognoser, intäkts- och resultatuppföljning för dina tilldelade byggnader.

• Framtagande av förvaltningsrapporter och beslutsunderlag för investeringar.

• Analys av drift- och underhållsstatistiken samt fatta beslut om erforderliga åtgärder.

 

Som ny kollega kommer du att välkomnas i ett positivt och erfaret team som präglas av samarbete och omtanke. Tillsammans verkar ni för nöjda hyresgäster. Du utgår från Locums kontor i Danderyd och rapporterar till förvaltningsområdeschef.

 

Din profil

Vi söker i första hand dig som har cirka tre till fem års erfarenhet från en liknande roll inom fastighetsförvaltning och som har erfarenhet av att arbeta med kommersiella fastigheter. Du har god kunskap inom hyresjuridik och erfarenhet av hyresförhandling samt att upprätta hyresavtal. Vi ser även att du har kunskap inom byggteknik och fastighetsekonomi.

 

I grunden har du troligen en högskoleutbildning eller motsvarande YH-utbildning inom fastighetsområdet. Till sist kräver rollen att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt Office-paketet.

 

Vem är du?

På Locum är det viktigt att vara steget före och att agera för att skapa de bästa förutsättningarna för hyresgästerna och dess verksamhet. Vi söker därför dig som trivs med att ta eget initiativ, som driver ditt arbete framåt och som vill arbeta i en verksamhet som gör skillnad. Samtidigt som du känner dig trygg med ett självledarskap är det viktigt att du är en prestigelös, jordnära och engagerad lagspelare med god samarbetsförmåga. 

 

För att trivas i rollen tror vi även att du är serviceminded, att du motiveras av kundkontakt och att utveckla långsiktiga relationer med Locums kunder. Vidare har du ett stort fokus på hur du tillsammans med dina kollegor kan skapa värde och kvalité för både hyresgästerna och utvecklingen av det gemensamma fastighetsbeståndet.

 

Vad Locum erbjuder dig 

Locum erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med samhällsnytta i fokus. Här finns kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Om du delar Locums värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas här!

 

Locums fackliga representanter är:

Mickael Andersson, Vision, 08-123 170 00.

Christina Lorenzen, Akademikerföreningen, 08-123 170 00.

Karin Sjöndin, Ledarna, 08-123 170 00.

 

Välkommen med din ansökan! 

I denna rekrytering samarbetar Locum med Fasticon. Du söker tjänsten via annonsen. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov.

 

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se.    

 

Om Fasticon  

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb. 

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Sök denna tjänst

Arbetsgivare

Rekrytering

Bäckenvägen 2

182 57 Danderyd

Hemsida

fasticonjobb.se

 Facebook

LinkedIn

 Instagram

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Fastighetsförvaltare

Sektor

Offentlig

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Fastighetsförvaltare