Fasticon Kompetens

Fastighetsförvaltare

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen. Ägare är Första AP-fonden.

 


 

Har du jobbat med förvaltning i några år och känner att du vill ta ett kliv mot en bredare roll som förvaltare? Willhem i Göteborg förvaltar ca 3700 lägenheter fördelade på tre förvaltningsområden.  Willhem söker nu förvaltare till Göteborgskontoret som har ett genuint intresse av att underhålla och utveckla såväl fastigheter som relationen till kunderna. Som förvaltare hos Willhem erbjuds du stora möjligheter att påverka din situation och ditt förvaltningsområde på ett företag under ständig utveckling.

 

 

Tjänsten

Som fastighetsförvaltare har du resultat- och personalansvar för bovärdar och förvaltningsassistenter i ditt förvaltningsområde. Ansvaret är ett helhetsansvar med både tekniskt och ekonomiskt ansvar för fastigheterna där stor vikt läggs på en effektiv drift med fokus på kundnöjdhet. Du ansvarar för dina fastigheter i allt vad gäller ärende-, uthyrning- och skötselprocess. Några dagar i veckan spenderar du ute i ditt område där du lär känna dina fastigheter och kunder samt arbetar nära dina bovärdar genom att ge stöttning och ledning. Du har ett tätt och nära samarbete med bovärdar, förvaltningsassistenter, andra förvaltare, projektledare och fastighetschefen. Du rapporterar till fastighetschefen och sitter med i Göteborgskontorets ledningsgrupp.

 

 

Exempel på arbetsuppgifter

 • Personalansvar för bovärdar och förvaltningsassistent
 • Upprätta och fullfölja affärsplaner för förvaltningsområdet
 • Styrning av kostnads- och intäktsposter
 • Utveckla och upprätthålla en hög servicekänsla i gruppen
 • Planera och följa upp NKI-ärenden
 • Uppföljning av ärenden så att uppsatta mål nås
 • Effektivisera och optimera områdets fastigheter gällande, värme, vatten, el och avfallshantering
 • Tillse att uthyrning av lediga objekt sker så att inte vakanser uppkommer
 • Uppföljning och planering av arbete med myndighetskrav
 • Hyresgästkommunikation

 

 

Kvalifikationer

 • Du har arbetat några år med förvaltning
 • Fastighetsrelaterad utbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Ledarskapserfarenhet
 • Körkort
 • Meriterande om du har arbetat med bostäder och uthyrning
   

 

Vem är du?

Du är en person som trivs i en händelserik miljö och som ser förändringar som en rolig utmaning. Som ledare är du en trygg person som är kommunikativ, skapar engagemang och delaktighet. Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med våra kunder så tror vi att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer. Vidare är du strukturerad, affärsmässig, har ett eget driv och är förtroendeingivande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

 

 

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Willhem med Fasticon. Du söker tjänsten på 
www.fasticonjobb.se.

 

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Läs mer på www.fasticon.se 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

 

Om denna position

Arbetsgivare

Willhem Göteborg AB

Södra Gubberogatan 4

Willhem AB

416 63 Göteborg

Hemsida

www.willhem.se

Titel

Fastighetsförvaltare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

2

 

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsförvaltare