Fasticon

Fastighetschef för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Fastighetschef för konsultuppdrag

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en fastighetschef som kan gå in i ett uppdrag inom kort med preliminärt slutdatum maj 2022.

 

Placering är i Linköping men kan delvis skötas via distansarbete och uppdraget är på heltid.

 

 

Om kunden

Vår kund är ett av de större privata fastighetsbolagen i Linköping. Nu behöver de förstärkning av en engagerad fastighetschef som självständigt ska leda ett arbetsteam om ca 10 personer.  

 

 

Din bakgrund

Då rollen innebär personalansvar för arbetslaget operativt behöver du självständig kunna arbetsleda och prioritera arbetet för arbetsgruppen. Samtidigt behöver du även verka för dina anställdas motivation, driv och resultat.  

 

Då vår kund övervägande förvaltar industrifastigheter är det meriterande om du har erfarenhet av tekniskt tunga fastigheter.  

 

 

Vi söker dig som har:

Vi söker dig som har en avslutad högskoleutbildning och har flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen.

 

Som person är du ansvarsfull, och van vid att planera och arbeta självständigt samt arbeta målinriktat. Du har en stark kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl på svenska i såväl tal som skrift. Vidare trivs du att arbeta i ett team med kompetenta medarbetare där utveckling och förbättringsarbeten ständigt eftersträvas.

 

 

Välj själv  vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam på anki.vistam@fasticon.se eller 073-415 43 16.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon

Kungsbroplan 3A (Fasticons kontor)

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

inom kort

Titel

Fastighetschef

Sektor

Privat

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 10 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Fastighetschef för konsultuppdrag