Fasticon

Fastighetschef

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Lidl öppnade sina första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.


Lidl söker Fastighetschef med långsiktigt engagemang 

Vill du jobba i en snabbrörlig verksamhet där allt handlar om modernisering och utveckling? Lidl söker nu en person som vill ansvara för etablering, förvaltning och byggprojekt i en roll som fastighetschef i region Malmö. Du erbjuds en anställning med bra förmåner i ett stort internationellt bolag med ca 300 000 anställda i världen. För dig som är driven, affärsmässig och är intresserad av att göra karriär erbjuder Lidl stora möjligheter.

 

 

Om tjänsten 

Med 4200 medarbetare och över 200 butiker i Sverige, är Lidls drivkrafter expansion och modernisering. 

 

I rollen som fastighetschef får du en viktig och ansvarsfull roll i organisationen där du genom din kompetens bidrar till Lidls fortsatta framgång. Lidl fortsätter att satsa på offensiv expansion och det finns fortsatt mycket stor potential till fler butiker i Malmöområdet. 

 

Tillsammans med ett engagerat team ansvarar du för att utöka det befintliga butiksnätet, antingen via tecknandet av nya hyresavtal eller vid köp av fastigheter, hyresomförhandlingar samt att utöka ytan i befintliga butiker. I rollen ingår att arbeta övergripande med support, koordinering och uppföljning av arbetet på fastighetskontoret. Utöver expansion ansvarar du, tillsammans med projektledare, för projektering, upphandling av och avtalsskrivning med entreprenörer och konsulter, samt genomförande och färdigställande av våra byggprojekt. Alltid med hög kostnadsmedvetenhet. 

 

Fastighetskontoret fungerar som en servicefunktion mot våra butiker, vilket innebär att du tillsammans med dina medarbetare arbetar med kostnadseffektiv förvaltning. Det gör ni för att långsiktigt säkerställa värdet i våra fastigheter samt bevara vår konkurrenskraft genom att tillse att våra butiker håller hög teknisk standard. 

 

Du har personalansvar över etablerare, byggprojektledare samt teamledare teknisk förvaltning och verkar för dina anställdas motivation, driv och resultat. Du rapporterar till fastighetsdirektören. 

 

 

Din profil 

Vi söker dig som har en avslutad högskoleutbildning och har flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen. Som person är du utpräglat affärsdriven, ansvarsfull, och van vid att planera och arbeta självständigt. Du har gedigen erfarenhet av förhandlingar och av att jobba resultat- och målinriktat samt har god analytisk förmåga. Vidare har du god lokalkännedom inom Malmöregionen och har ett brett kontaktnät i branschen. 

 

Du har en stark kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl på svenska i såväl tal som skrift. Du trivs att arbeta i ett team med kompetenta medarbetare där utveckling och förbättringsarbeten ständigt eftersträvas. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

 

 

Vad kan Lidl erbjuda dig 

Hos Lidl blir du en del av en dynamisk miljö som utvecklar och förvaltar ett fastighetsbestånd lika stort som en hel stad! För Lidl är medarbetarnas trivsel viktig och därför erbjuds du ett arbete i en miljö som karaktäriseras av värdeorden: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. 

 

Som nyanställd får du ta del av ett gediget introduktionsprogram för att kunna vara med och utveckla framtidens Lidl! Lidl är måna om att stödja och uppmuntra sina medarbetare i deras utveckling och därför kommer du att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. 

 

 

Välkommen med din ansökan 

Om du tycker att tjänsten som fastighetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

 

I denna rekrytering samarbetar Lidl med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Utvecklare

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Lidl Sverige KB

Hyllie Stationsväg 42

215 32 Malmö

Hemsida

www.lidl.se/

Arbetsplats

Malmö

Titel

Fastighetschef

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Fastighetschef