Fasticon

Fastighetschef

Biliakoncernen är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar. Bilia har cirka 150 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer personbilar av märket Volvo, BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart, Alpine och XPENG samt transportbilar av märket Renault, Toyota, Mercedes, Nissan och Dacia och lastbilar av märket Mercedes-Benz.


Bilia söker en erfaren och affärsmässig fastighetschef

Är du en inspirerande och ödmjuk ledare med stor kunskap om fastigheter? Funderar du på nästa steg i karriären och vill vara en del utav ett bolag i stark tillväxt? Då kan du vara den vi söker till rollen som fastighetschef till Bilia!

 

Om tjänsten

Bilias fastighetsavdelning ansvarar för cirka 100 filialer och avdelningen består av 27 medarbetare. Företaget är geografiskt utspritt från Malmö till Luleå och den här tjänsten är placerad i Stockholm, Bilia Segeltorp.

  

Som fastighetschef kommer du vara med och drivas samt utveckla Bilias fastighetsbolag. Din främsta uppgift är att med ett inkluderande ledarskap skapa en god struktur, coacha och utveckla medarbetarna på avdelningen. Du kommer även ha fullt personal- budget- och resultatansvar. Vidare är du ytterst ansvarig för förvaltning och drift samt förhandlingar och avtal. Mycket tid fokuseras på ledarskapet, processarbetet och att utveckla nya rutiner och processer samt driva nödvändiga fastighetsinvesteringar.

 

Rapportering sker till vice vd. I tjänsten förekommer resor inom Sverige.

I dina arbetsuppgifter ingår även att: 

• Ytterst ansvara för förvaltning och drift.

• Ansvara för avtal, förhandlingar och granskning av hyresavtal.

• Arbeta proaktivt och strategiskt för att utveckla, förbättra och effektivisera avdelningen.

• Delta och ansvara för utvecklingsprojekt inom fastigheter.

• Leda och motivera medarbetarna till utveckling och se till att en god arbetsmiljö upprätthålls. 

• Leda och utveckla avdelningen mot fastställda och planerade mål, i enlighet med Bilias vision och värdegrund (engagemang, kompetens, äkta och respekt).

 

 

Kvalifikationer  

Vi tror att du som söker har:

• Universitet eller högskoleutbildning med inriktning på fastighet och/eller erfarenhet av fastighetsförvaltning.

• Erfarenhet att driva förhandlingar gällande t.ex. hyres-, förvaltnings-, drift- och ramavtal.

• Erfarenhet av att ha ett naturligt ledarskap och att leda team med både budget och personalansvar.

• Goda kunskaper inom företagsekonomi, hyresjuridik, arbetsmiljö och miljölagstiftning.

• B-körkort

• Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav

 

Personliga egenskaper

• Engagerande och motiverande samt skapar en positiv arbetsmiljö.

• Mål- och utvecklingsinriktad.

• Kommunikativ samt god förmåga att samverka.

• God administrativ-, planerings- och prioriteringsförmåga.

• Kvalitetsmedveten, strukturerad och drivs av att arbeta med ständig förbättring.

 

 

Det här erbjuder Bilia  

Hos Bilia får du möjlighet att komma in i en börsnoterad koncern med tillväxt som strategi samt en tjänst med stort inflytande. Där blir du en del av en inkluderande kultur som bygger på mångfald och präglas av omtänksamhet, öppenhet och stolthet! I rollen som fastighetschef får du också möjlighet att med eget mandat påverka verksamheten och utveckla den.

 

Bilia värnar om deras medarbetares välmående, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja ett gott välbefinnande, hälsa och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning. Bilia har flera gånger blivit nominerad till "Årets arbetsgivare", de arbetar hårt och kontinuerliga med kultur, värdegrund, ledarskap och arbetsmiljö.

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som fastighetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

 

I denna rekrytering samarbetar Bilia med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Clavering på malin.clavering@fasticon.se eller 070-822 14 17.

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

BILIA AB

Smista allé 31

141 74 Segeltorp

Hemsida

www.bilia.se

 Facebook

LinkedIn

 Instagram

@BiliaSverige

Titel

Fastighetschef

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Fastighetschef