Fasticon

Fastighetschef

Alebyggen är det kommunägda bostadsföretaget i Ale kommun med 2100 lägenheter och 11 000 kvm lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda ett attraktivt bostadsalternativ anpassat till varje livssituation för dagens och morgondagens hyresgäster.


Alebyggen söker en fastighetschef med intresse för nyproduktion

Vill du vara en del av det viktiga uppdraget att erbjuda det goda boendet till både dagens och morgondagens hyresgäster? Är du byggprojektledaren som vill bygga attraktiva bostäder med långsiktig och hållbar förvaltning i åtanke? Alebyggen växer och med såväl pågående som planerade nyproduktions- och renoveringsprojekt söker man nu en fastighetschef som ska stå vid rodret, är det du?

 

 

Om tjänsten

Som fastighetschef ansvarar du för en avdelning bestående av en projektledare, en fastighetsingenjör en underhållsansvarig, en fastighetsutvecklare och en drifttekniker. Avdelningens ansvar ligger i det planerade underhållet, energieffektivisering samt utveckling och nyproduktion av fastigheter. För att säkerställa att både nyproduktion och befintligt bestånd kan förvaltas på bästa sätt har man även ett nära samarbete med förvaltningsavdelningen som ansvarar för den dagliga skötseln samt det löpande underhållet.

 

I din roll som ledare finns du där som ett stöd för din grupp och säkerställer ett bra arbetsklimat och att alla jobbar mot samma mål; att erbjuda ett boende som skapar hemlängtan! Du har budget och resultatansvar för din enhet och sörjer för att lagar och avtal inom verksamhetsområdet följs.

 

Mycket av ditt fokus kommer att ligga på projektnivå. Det innebär både ROT-projekt, nyproduktion och teknisk utveckling av det befintliga beståndet. I vissa projekt kommer du att ha helhetsansvaret i rollen som projektledare/beställare.

 

Din insats kommer att vara avgörande för att säkerställa den fortsatta tillväxten av hyresrätter för Aleborna och samtidigt sörja för ett väl fungerande befintligt bestånd. För dig som har erfarenhet av projektledning inom nyproduktion och som vill arbeta i en både operativ och strategisk ledarroll är detta en stor möjlighet.

 

Som fastighetschef sitter du med i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

 

 

Vem är du?

Alebyggen söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom byggnadsteknik eller motsvarande, alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av projektledning av nyproduktion, gärna inriktat på bostäder. Du behöver även inneha goda kunskaper inom entreprenadjuridik, PBL, BBR och upphandling. Har du dessutom ledarskapserfarenhet är det starkt meriterande.

 

Som person är du ansvarstagande och vill bidra med god stämning och ett driv framåt. Du är mål- och affärsinriktad, tekniskt intresserad och bra på att engagera medarbetare i att arbeta tillsammans. Du kan således ange riktning, styra, inspirera, skapa engagemang och motivation i hela arbetsgruppen. Du tilltalas av att arbeta för allmännyttan och att förena det allmännyttiga syftet med affärsmässiga principer.

 

 

Alebyggen erbjuder

Hos Alebyggen erbjuds du ett brett, självständigt och utvecklande arbete med god gemenskap och korta beslutsvägar. Vi skapar hemlängtan!

 

 

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som fastighetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Alebyggen med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070–822 14 17.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Alebyggen AB

Ale Torg 7

449 22 NÖDINGE

Hemsida

www.alebyggen.se

Arbetsplats

Nödinge

Titel

Fastighetschef

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Ale . Publicerat : 31 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Fastighetschef