Fasticon Kompetens

Fastighetschef

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision 'Hem för var och en' och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligast jobb och arbetsplats!


Presentation
MKB söker nu en fastighetschef till ett av sina tre fastighetsområden. I ansvarsområdet ingår cirka 8 000 bostäder med tillhörande lokaler samt sex chefer och cirka 70 medarbetare. Denna del av MKB´s verksamhet omsätter cirka 800 mkr.


Dina arbetsuppgifter

I rollen som fastighetschef har du det övergripande ansvaret inom ditt fastighetsområde för ekonomi, fastigheter och personal. Förutom att du leder ditt område ingår du även i förvaltningens ledningsgrupp och är en självklar ledare i övriga bolaget och i externa sammanhang. Du leder och ansvarar för den strategiska utvecklingen av fastighetsområdets bostadsområden och bestånd. Tillsammans med förvaltningsledningen är du med och utvecklar förvaltningsorganisationen, kunderbjudandet samt samverkan med övriga verksamheter i bolaget och externa samarbetspartners. 

Budget- och prognosarbete är en självklar del av arbetsuppgifterna, precis som att leda, utveckla och stötta personalen. Som fastighetschef driver och utvecklar du också ett antal övergripande frågor inom bolaget. Det skulle exempelvis kunna vara nyproduktionsförvaltningen eller utveckling kring parkering. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och ansvarar för ditt fastighetsområdes ledningsgrupp och där du rapporterar till förvaltningschefen.


Din bakgrund

Vi söker dig med god ledarerfarenhet, gärna som chef för andra chefer, i en affärsmässig och resultatmedveten verksamhet. Du har ett intresse av stadsutveckling och har kommit i kontakt med den typen av frågor i ditt arbete. Vi tror också att du har både bransch- och kundservicekompetens.
För att både trivas och fungera väl i rollen tror vi att du är en lösningsorienterad person som både snabbt och även kreativt hittar lösningar på uppkomna problem. Du är aktiv i sociala sammanhang och har lätt att skapa och bevara relationer. Stort fokus på resultat och att på ett samarbetsorienterat sätt hitta win-win-lösningar är också karaktäristiskt för dig.


Vi erbjuder

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 310 anställda. Med drygt 23 800 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 35,5 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.
Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. Dessutom har vi jättegott kaffe!

Intresserad av att veta mer? 
Se filmen om vårt uppdrag här!


Ansökan

Om du tycker att tjänsten som fastighetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan snarast. I den här rekryteringen samarbetar MKB Fastighet med Fasticon Kompetens. För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Sista ansökningsdag är den 24 november 2019.

För frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på telefon 070 - 989 50 13. 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.seBranschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

MKB Fastighets AB

Södra Förstadsgatan 47

MALMÖ

Hemsida

www.mkbfastighet.se

 Facebook

LinkedIn

Tidsfrist

24-11-2019

Titel

Fastighetschef

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 november . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetschef