Fasticon Kompetens

Fastighetsanalytiker

MKB Fastighets AB är till för Malmö och Malmöborna. MKB:s vision – Hem för var och en – är visionen om ett Malmö där varje individ har bra boende. MKB ska tillhandahålla bra bostäder i hela staden, arbeta innovativt med att stärka Malmös attraktionskraft och bidra till en stad för alla. Tre värderingar ligger till grund för MKB:s arbete: modiga, enkla, tillsammans. Med över 22 500 lägenheter och 1100 lokaler, till ett värde av 30 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB Malmös ledande bostadsbolag och en av Sveriges största fastighetsägare.

Är du analytisk, initiativrik och affärsdriven? Då är detta kanske ett jobb för dig!

MKB Fastighets AB är ett dynamiskt och kreativt bolag som sätter likhetstecken mellan affärsnytta och samhällsnytta. Med en stark finansiell ställning kan MKB vara med och driva utvecklingen i både branschen och staden. Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill vara med i denna spännande utveckling.

Tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad tjänst med många kontakter både internt och externt. Du börjar med att arbeta inom området förvärv och vid nästa sommar kommer du att påbörja ditt arbete som fastighetsanalytiker inom området nyproduktion. 

Dina arbetsuppgifter     

 • Identifiera tänkbara förvärvsobjekt
 • Förvärvskalkyler (marknadsvärdebedömningar, byggrättskalkyler)
 • Due Diliegence
 • Kontakt med tekniska konsulter och jurister
 • Beslutsunderlag till styrelse
 • Delta i förhandlingar och avtalsskrivande
 • Marknadsbevakning fastighetsmarknad gällande försäljningar
 • Marknadsbevakning hyresmarknad gällande hyresnivåer och konkurrerande objekt
 • Upprätta tomträttsavtal/markköp/markanvisningsavtal vid kommunala förvärv
 • Lantmäteriärenden
 • Projektleda bokslutvärdering

Kvalifikationer

 • Civilingenjör Lantmäteri eller annan fastighetsekonomisk utbildning som vi bedömer likvärdig 
 • Meriterande om du har arbetat med kvalificerad fastighetsvärdering

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är analytisk, har hög integritet och är initiativrik. Som person är du också drivande, du arbetar bra tillsammans med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. 

Vi erbjuder
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Detta är utgångspunkten för MKB:s arbete och det som driver oss framåt. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision: Hem för var och en och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb. 
 

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Fastighetsanalytiker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar MKB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 18 augusti 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 0709-89 50 13.

 Ansök nu

 MKB Fastighets AB

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 15 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsanalytiker