Fasticon Kompetens

Fastighetsadministratör

Wåhlin Fastigheter AB är idag ett av Stockholms större privatägda fastighetsföretag. Beståndet omfattar ett hundratal fastigheter med cirka 3 500 lägenheter, 200 lokaler och ett antal garage- och parkeringsplatser. Tillsammans med vår engagerade personal sköter vi allting själva, från projektutveckling och fastighetsskötsel till trädgårdsarbete och ekonomi. Det bidrar till att vi lär känna våra hyresgäster, ger bra kontroll över verksamheten och lär oss mer om vad vi behöver tänka på när vi bygger nytt.


Wåhlin Fastigheter söker en ny fastighetsadministratör!
Är du en fena på administrativt arbete, tycker om problemlösning och hyresgästkontakt - då är det här rätt tjänst för dig!

Om rollen
Som fastighetsadministratör hos oss kommer du arbeta brett och självständigt med ditt fastighetsbestånd som är beläget i Storstockholm. Du kommer ansvara för beståndets administrativa uppgifter såsom kontraktsskrivning och uthyrning samt ha en viktig roll i kontakten med våra hyresgäster. Du utgår från vårt ljusa och moderna kontor i Huvudsta och rapporterar till Fastighetschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Områdesansvarig för hyresgästservice
  • Uthyrning av våra bostäder, garage och parkeringsplatser
  • Hyresgästansvar vid ombyggnadsprojekt
  • Hantering av byten, överlåtelser, andrahandsuthyrningar och visningar
  • Kontraktsskrivning
  • Kredit- och lämplighetsbedömning av hyresgäster
  • Indrivning- och betalningsfrågor rörande kvarboende hyresgäster
  • Hantering av störningsärenden

 

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande roller avseende hyresrätter där uthyrning har varit en central arbetsuppgift. Du är självgående och tycker om att arbeta med komplexa problem, hitta lösningar och har ett intresse av att hjälpa och förstå hyresgäster. Vidare ser du fram emot att arbeta i ett sammansvetsat team där du gärna tar hjälp och hjälper andra i komplicerade frågor. Du har en positiv inställning och ett stort intresse, vilja och förmåga att hjälpa hyresgäster med olika typer av frågor. Vi ser även gärna att du har arbetat i Vitec eller annan liknande programvara.

Vad vi kan erbjuda dig
Det som kännetecknar Wåhlin Fastigheter är de engagerade medarbetarna, den positiva stämningen och ett mycket trevligt arbetsklimat. Det är viktigt för oss att arbeta aktivt för att våra medarbetare ska trivas, känna delaktighet och stolthet för företaget. En av de stora framgångsfaktorerna är att vår personal väljer att stanna vilket bidrar till stor stabilitet i företaget.

Hur du söker rollen
Om du tycker att tjänsten som fastighetsadministratör låter som ett naturligt vidare steg i din karriär så skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Wåhlin Fastigheter med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är tisdag 1 september 2020. Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på rickard.frykendahl@fasticon.se eller på 073-447 52 34.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se Branschkategori

Fastighet

Bransch

Hyresgästrådgivare

 

Om denna position

Arbetsgivare          Wåhlin Fastigheter AB

Hemsida www.wahlinfastigheter.se/

Arbetsplats            Huvudsta

Titel        Fastighetsadministratör

Sektor     Privat

Anställningsform   Tillsvidare

Antal tjänster        1

 

Rickard Frykendahl

Rekryteringskonsult

rickard.frykendahl@fasticon.se

073-4475234

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Huvudsta . Publicerat : 9 juli

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsadministratör