Fasticon

Energispecialist

Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 300 miljoner kronor per år och är 280 medarbetare.


Energispecialist till Fastighetsägarna Service 

Har du god kunskap inom energi och teknik och har erfarenhet av att arbeta med energiprojekt inom kommersiella fastigheter? Vill du vara med på en tillväxtresa och driva arbetet med energifrågor framåt på ett företag med stort framtidsfokus? Då kan rollen som energispecialist hos Fastighetsägarna Service vara rätt möjlighet för dig! 

 

Om tjänsten 

Fastighetsägarna Service söker nu dig som både har och kan energi. Som energikonsult driver du energiprojekt och arbetar som projektledare med inriktning mot energiutredningar, energikartläggningar och driftoptimering samt upprättande av dokumentation. Du ansvarar för att såväl driva, styra och leda projekten genom alla faser hos deras kunder som består av både bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare. 

 

Du blir en del av ett företag med kollegor som älskar att göra affärer med fokus på att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi vill och kan ännu mer och i den här rollen blir du en viktig del i arbetet med att utveckla bolagets energitjänster.  

 

I din roll ingår även att: 

• Ta fram, förbereda och analysera energistatistik. 

• Identifiera energianvändning hos våra kunder och genomföra inventering ute på plats hos kund. 

• Sammanställa energiberäkningar och ta fram kostnadseffektiva åtgärdsförslag. 

• Skapa lönsamhetskalkyler för de åtgärder som hittas. 

• Ansvar för kundförfrågningar kring energibesparingsprojekt, vilket innebär allt från förstudie till uppföljning av genomförda åtgärder. 

• Utöver själva energikartläggningsarbetet ingår även att identifiera möjligheter till merförsäljning inom energieffektivisering. 

• Upprätta förfrågningsunderlag, ramhandlingar, tekniska beskrivningar samt projektleda uppdrag med koppling till energi och teknik. 

• Utveckla tjänsteleverans. 

 

Din profil 

Vi söker i första hand dig som har cirka fem års erfarenhet från en liknande roll inom energiområdet och som har erfarenhet av att arbeta med kommersiella fastigheter. Vi ser att du tidigare har arbetat med energiprojekt och att du har kännedom om energiberäkningar via energisystem och energiuppföljningsprogram. Vidare ser vi även att du har kunskap om fastighetstekniska system (värme, kyla vvs, etc).  

 

I grunden har du troligen en högskoleutbildning eller motsvarande YH-utbildning inom fastighetsområdet och/eller likvärdig arbetslivserfarenhet. För att trivas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult. 

 

Är du certifierad energiexpert är det meriterande. B-körkort tillämpas. 

 

Vem är du? 

På Fastighetsägarna Service är det viktigt att vara steget före och att agera. Vi söker därför dig som trivs i roller som kräver att du tar eget initiativ, driver ditt arbete framåt och där du får vara med och påverka. Du arbetar med ett strategiskt perspektiv, tar ansvar och ser till helheten.  

 

För att trivas i rollen tror vi även att du motiveras av kundkontakt och att utveckla energitjänsterna tillsammans med dina kollegor. Det är därför viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och hjälper till där det behövs samt bidrar till en positiv framåtanda. 

 

Vidare har du ett stort intresse och engagemang för energi och miljöfrågor och du tar ansvar för projektens genomförande genom att självständigt driva ditt arbete från start till mål. Vi ser därför att du är strukturerad och har en god planerings- och organisationsförmåga. Det är också av betydelse att du är handlingskraftig, uthållig och resultatorienterad.  

 

Vad Fastighetsägarna Service erbjuder dig 

Företaget har ett stort framtidsfokus och befinner sig i en stark tillväxt. I den här rollen får du möjlighet att komma till en arbetsplats med hjälpsamma och engagerade kollegor på ett företag som skapar förutsättningar för sina medarbetare att prestera, trivas och växa. Här uppmuntras du att visa framfötterna, ta initiativ och eget ansvar för att utvecklas tillsammans med bolaget och dina kollegor. Om du vill vara med och göra skillnad tillsammans med Fastighetsägarna Service så kan det här vara rätt möjlighet för dig! 

 

Det är viktigt att alla medarbetare mår bra – Det är en social arbetsplats med många gemensamma aktiviteter, såsom Kick Off's, After Work’s och olika träningsformer. Varje vecka finns ledarledda träningspass i samarbete med SATS i bolagets egna lokaler och de har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar. 

 

Fastighetsägarna Service sitter samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen. 

Vill du lära känna dem ännu bättre? Följ Fastighetsägarna Service på Linkedin. 

 

Välkommen med din ansökan!  

I denna rekrytering samarbetar Fastighetsägarna Service med Fasticon. Du genomför din ansökan via annonsen. Pga. GDPR tar Fasticon inte ta emot ansökningar via e-post. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och urval sker löpande.    

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov. I processen ingår därför bl.a. urvalsfrågor, tester och kompetensbaserade intervjuer.    

 

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se.

 

Om Fasticon  

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

 

    

Sök denna tjänst

Arbetsgivare

Fastighetsägarna Service Stockholm

Alströmergatan 14

112 47 Stockholm

Hemsida

www.fastighetsagarna.se

 Facebook

LinkedIn

 Instagram

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Energispecialist

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Energispecialist