Fasticon

Energiansvarig för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Energiansvarig för konsultuppdrag i Storstockholm

Är du en energispecialist som och gärna delar med dig av din kompetens till dina kollegor? Här erbjuds du en bred roll med parallella ansvarsområden med fokus på att öka kundföretagets energi- och teknikeffektivitet.

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en energiansvarig som kan gå in i ett uppdrag omgående på heltid och sex månader framåt.

Vår kund är ett av de större fastighetsbolagen. Här kommer du få möjlighet att arbeta med såväl bostäder som samhällsfastigheter runt om Stockholmsområdet. Företaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas med höga ambitioner. Här kommer du få möjlighet att arbeta med en långsiktig satt plan för energi- och teknikeffektivitet för att nå ökad hållbarhet.

 

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• Utvärdera och teckna ramavtal inom området.

• Övergripande ansvar i samband med hantering av larm i DUC.

• Utveckla och uppdatera energiplaner.

• Säkerställa kunskapsöverföring till andra delar av organisationen.

• Beräkna, följa upp och analysera energiförbrukning samt initiera förbättringsförslag.

• Delta i projekt med avsikt att utveckla befintliga energilösningar alternativt hitta nya.

• Utföra projektering i samband med ROT-projekt.

• Hantera myndighetskrav och initiera nödvändiga åtgärder.

 

 

Din bakgrund

Då detta är en specialistroll ser vi att du har akademisk utbildning inom energi/fastighet och flera års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser också gärna att du har en analytisk förmåga. Du kan med hjälp av dina tidigare erfarenheter bidra med nya perspektiv och lösningar på komplexa frågor.

 

Självklart är dina personliga egenskaper minst lika viktiga som din erfarenhet. För att trivas i rollen som energiansvarig tror vi att du är kommunikativ och uppskattar att interagera med din omgivning. Vidare är du villig att arbeta med utveckling och har förmågan att driva igenom förändringar även på ett långsiktigt plan. Du gillar att arbeta med struktur och känner dig trygg i en självständig roll.

 

B-körkort och tillgång till bil är ett krav då rollen innefattar en del resande.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på Cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

Alternativ branschkategori

VVS

Alternativ bransch

Ingenjör

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

Snarast

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Energiansvarig

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Energiansvarig för konsultuppdrag