Fasticon

Energiansvarig

HSB Östergötland bygger, äger och förvaltar fastigheter i västra Östergötland och södra Närke. HSB är en av regionens ledande bostadsaktörer på en intressant och expansiv marknad. Visionen är: ”Tillsammans gör vi livet enklare”, vilket fungerar som ledstjärna i det dagliga arbetet och i hela verksamheten. HSB Östergötland har kontor i Linköping, Motala, Mjölby och Hallsberg och förvaltar cirka 180 bostadsrättsföreningar och 19 000 medlemmar.

HSB ägs av medlemmarna och uppdraget är att tillsammans skapa det goda boendet. Som kooperativ organisation går all vinst tillbaka för att utveckla hållbarhet och trygghet i den samlade verksamheten inom fastighetsförvaltning, medlemsverksamhet, nyproduktion och hyresrätter. HSB anpassar sig efter medlemmarnas behov och har fokus på medlemsnytta och medlemsinflytande.

Läs mer på hsb.se/ostergotland


Strategisk energiansvarig med projektledarerfarenhet

 

Arbetsuppgifter
Rollen som energiansvarig innebär att samordna energiarbetet inom hela HSB Östergötland. Du får även möjlighet att främja och utveckla samverkan mellan avdelningarna i dessa frågor tillsammans med bygg- och projektchefen. Det blir din uppgift att utveckla företagets energitjänster och sätta riktningen för det strategiska energiarbetet. En annan viktig del är att upphandla, leda och genomföra energiprojekt. I ny- och ombyggnationer blir du teknisk sakkunnig i energi och installationsfrågor. Du representerar HSB Östergötland i energifrågor gentemot både kunderna, branschen och andra HSB-föreningar. Självklart ingår att bevaka nyheter inom energi och teknik i bostads- och fastighetssektorn och att vara aktiv i nätverk inom energifrågor.

Som medarbetare på HSB Östergötland har du goda möjligheter att utvecklas och själv påverka din roll. Du kommer att arbeta på en avdelning med erfarna kollegor, samtidigt som du får en chef som ger stor frihet under ansvar och tycker att det ska vara kul att gå till jobbet.

 

Bakgrund
Vi söker dig som har akademisk utbildning och flera års erfarenhet av projektledning inom bostad- och fastighetsbranschen med inriktning energi och installation. Du har gedigen teknisk kunskap inom energiområdet som du gärna delar med dig av till dina kollegor och är bekväm med att presentera för olika målgrupper. Du är van att samarbeta med kollegor/entreprenörer inom nybyggnation och ombyggnation. Vi ser gärna att du också har en förståelse för och erfarenhet av försäljning av konsulttjänster till kund. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ, engagerad och trygg i dina kunskaper. Du är strukturerad, har positiv inställning och tycker om att samverka med andra för att nå bästa resultat. Att få arbeta mot mål och hitta nya möjligheter till utveckling av både dig själv och verksamheten är viktigt för dig. Mycket av arbetet innebär kontakter med kunder och medarbetare varför det är av stor vikt att du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer.

 

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som energiansvarig passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar HSB Östergötland med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningshandlingar behandlas konfidentiellt. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karina Andersson på karina.andersson@fasticon.se eller 073-023 22 18. På grund av semester har Karina ingen möjlighet att besvara frågor under perioden 15 juli-15 augusti. Under den perioden sker heller inget urvalsarbete. Efter den 15 augusti sker löpande urval och sista ansökningsdag är den 29 augusti.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Nyckelord

Energirådgivning, Energikonsulent, Energieffektivitet, Energieffektivisering, Energisystem, Projektledning, Installation, Försäljning av konsulttjänster, Strategiarbete, Energiprojekt

Branschkategori

Ingenjörsyrken

Bransch

Energi

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Projektledare

 

Om denna position

Arbetsgivare

HSB Östergötland ekonomisk förening

LINKÖPING

Hemsida

www.hsb.se

Titel

Energiansvarig

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

 

 

 

Karina Andersson

Rekryteringskonsult

karina.andersson@fasticon.se

0730-232218

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 augusti . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 6 juli

Kategorier : Projektledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Energiansvarig