Fasticon

Ekonomichef för konsultuppdrag

Detecta är ett nybildat fastighetsutvecklingsbolag med fokus på skolor och förskolor med Sverige som marknad. Våra ledord är snabbhet, enkelhet och engagemang. Genom att leverera kvalité i rätt tid till rätt pris strävar vi efter att vara våra samarbetspartners förstahandsval. Vi har höga målsättningar och bygger nu upp bolaget inför kommande tillväxt. Idag är vi 5 personer och några ytterligare kommer att tillkomma under hösten. Läs mer på www.detecta.dev


Ekonomichef till spännande konsultuppdrag på nystartade bolaget Detecta!

 

Uppdragsbeskrivning

Vill du ha möjlighet att vara med på en häftig tillväxtresa och få möjlighet att bygga upp ett bolag från grunden?

 

Detecta söker nu en ekonomichef för ett konsultuppdrag på deltid. Uppdraget startar omgående och kommer pågå i ca 6 månader. Deltiden motsvarar ungefär 2 dagar i veckan med placering i Västerås.

 

Här kommer du arbeta i en snabbrörlig, entreprenörsdriven miljö med stort utrymme att påverka. Du kommer tillhöra en mindre grupp som vill driva bolaget framåt tillsammans.

 

I uppdraget kommer du axla en bred roll med fokus på ekonomi och att styra samt följa upp bolagets redovisning som hanteras externt. Du kommer vara mycket delaktig i due diligance-processer, sätta upp bolag, bolagsförvärv, finansieringsfrågor och investeringsanalyser. Vidare arbetar du med intern och extern rapportering, ekonomiska analyser samt ekonomisk uppföljning av projekt. I rollen ingår även att utveckla system, rutiner och rapporter för att bolaget ska kunna genomgå en kraftig tillväxt.

 

 

Din bakgrund

• Utbildad civilekonom eller motsvarande

• Minst 5 års erfarenhet av ekonomiarbete

• God förståelse för redovisning

• Det är starkt meriterande om du även har haft ansvar för en ekonomifunktion i ett fastighetsbolag tidigare.

 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är en engagerad och prestigelös person som gillar att arbeta utvecklingsorienterat och verksamhetsnära. Du är analytisk och noggrann samt drivs av affärsmässighet och resultat.

 

 

Välj själv – vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort, då vi kör så det ryker! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Redovisning

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Analys

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Detecta AB

Västerås

Hemsida

www.detecta.dev

Arbetsplats

Västerås

Titel

Ekonomichef

Sektor

Privat

Tjänst

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Ekonomichef för konsultuppdrag