Fasticon Kompetens

Drifttekniskt ansvarig - Brf Masthugget

Bostadsrättsföreningen Masthugget är Sveriges största bostadsrättsförening och bildades i sin nuvarande form 1980. Området byggdes och färdigställdes under åren 1967-1972. Föreningen upplåter i första hand ytor till bostäder med bostadsrätt men har även en stor uthyrningsverksamhet med lokaler, garage och studentlägenheter.

Beskrivning av tjänsten
Med ett kundfokus ansvarar du för drift, skötsel och felavhjälpning samt service till kunden. Arbetsinnehållet är brett, allt från enkla uppgifter till mer avancerade. Mindre åtgärder genomför du själv, vid större åtgärder tar du hjälp av entreprenörer och sköter då kontakterna med dessa. Du har ett övergripande ansvar för drifttekniska system och installationer. Du ansvarar även för driftoptimering, energibesparande åtgärder, säkerställande av komfort, uppföljning och analys av energistatistik samt obligatorisk ventilationskontroll (OVK).

Dina arbetsuppgifter

  • Ansvara för fastigheternas drifttekniska system
  • Arbeta målinriktat för att öka fastigheternas driftnetto och minska dess miljöpåverkan
  • Ta fram underlag för budget och prognoser
  • Genomföra och ansvara för underhållsåtgärder
  • Bygga goda relationer till medlemmar, medarbetare, entreprenörer och myndigheter

Kvalifikationer

  • Du bör ha en driftteknikerutbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kompenserar utbildningskrav
  • Gärna några års arbetslivserfarenhet
  • Du har en bred kunskap inom styr- och driftsystem

Vem är du?
Du är en person som är intresserad av fastighetsdrift och tycker om att lösa saker. Du arbetar strukturerat med framförhållning och trivs i en mindre organisation med stort ansvar. Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med våra medlemmar och samarbetspartners så tror vi att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Brf Masthugget med Fasticon Kompetens AB. Du söker tjänsten på 
www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Goce Kostovski goce.kostovski@fasticonkompetens.se eller 0708-221417.

Fasticon Kompetens är hela fastighetssveriges kompetenspartner. Fasticon Kompetens är ledande inom rekrytering och uthyrning av personal till fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Drifttekniskt ansvarig - Brf Masthugget