Fasticon

Drifttekniker/ områdestekniker

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.


Caverion söker två drivna och ansvarsfulla drifttekniker/områdestekniker till Stockholm

Är du en driven drifttekniker som vill jobba i en sammansvetsad grupp med härlig teamkänsla? Caverion söker två ansvarsfulla och drivna personer till entreprenaden för SL Tunnelbanan i Stockholm. Teamet där du skall arbeta är en sammansvetsad grupp med härlig teamkänsla och bra samarbete. Enheten består idag av ca 40 personer och arbetar främst med tillsyn och skötsel, felanmälan, planerat underhåll och fastighetsdrift.

 

 

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med tillsyn, skötsel och akut felavhjälpande inom området kvalificerad fastighetsteknik. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften i befintliga system. Möjligheter finns att lära sig mer inom detta område, men även att prova på att arbeta och hjälpa kollegor och utvecklas som person. Driftteknikerns arbete sker i publika och tekniska utrymmen. För att arbeta som drifttekniker bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare.

 

I denna roll har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. Då utbildningar är ett måste för att hålla en hög kompetens inom området kommer du att erbjudas regelbunden kompetensutveckling. Något som medför att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom rollen.

 

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter.

• Uppföljning och återrapportering.

• Planering av eget arbete.

• Utföra tekniska serviceuppdrag.

• Beredskap kan förekomma.

• Ansvar för den tekniska driften i en utmanande miljö.

 

Kompetens:

• Teknisk utbildning ex. el fastighetsprogrammet eller annan relevant yrkesinriktad utbildning.

• Kunskap och utbildning inom fastighetsteknik.

• Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter.

• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.

• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.

• B-körkort.

• Svenska i tal och skrift.

 

För trivas och växa i rollen ser vi att du som person är serviceinriktad, engagerad, tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i grupp.

 

För tjänsten finns vissa hälsokrav som måste uppfyllas vid anställning.

 

 

Grow with Caverion

Caverion är ett modernt europeiskt företag med 15 000 anställda i 10 länder, varav 3 000 i Sverige, och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera dig inom ditt kompetensområde samt att bredda din kunskap till nya arbets- eller teknikområden.

 

För Caverion är det viktigt att alltid ligga i framkant och att vara med och driva utvecklingen i branschen. Ett led i detta är regelbundna möjligheter att uppdatera din tekniska kompetens eller dina ledaregenskaper. Du erbjuds även ett företag i ständig utveckling som tror på samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. Allt Caverion gör präglas av hög teknisk kompetens, professionell ledning och ett ständigt närvarande livscykelperspektiv.

 

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Kanka på 072-389 99 75 eller jeanette.kanka@fasticon.se, alternativt Moa Norman på 070-822 14 17 eller moa.norman@fasticon.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Caverion Sverige AB

Lindhagensgatan 126

112 51 STOCKHOLM

Hemsida

www.caverion.se/sv/swe

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Drifttekniker/ områdestekniker

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

2

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Drifttekniker/ områdestekniker