Fasticon Kompetens

Drifttekniker inriktning el - Caverion

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Drifttekniker med inriktning el till Caverion
Caverion söker nu en drifttekniker med inriktning EL till vårt SL-avtal. Som drifttekniker hos oss får du möjligheten att arbeta i en sammansvetsad grupp där utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete där arbetsuppgifterna är varierande, samtidigt som du jobbar med frihet under eget ansvar.

Arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker med inriktning EL kommer du att arbeta med löpande drift och underhåll av SL:s fastigheter och depåer, med fokus på installationsarbete inom om el, tele och nätverk/data, service, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning.

Ditt arbetsområde sträcker sig över SL:s samtliga stationer i Stockholm. Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Underhåll och reparation av el-anläggningar
  • Felsöka och driva utredningar inom styr-regler samt tele/nätverk och data
  • Medverkande vid planering av förebyggande underhållsarbete
  • Ha löpande kontakt med underentreprenörer och leverantörer
  • Uppföljning och återrapportering
  • Beredskap kan förekomma

Din profil
Du har arbetat som drifttekniker i minst 5 år och känner dig trygg med att arbeta med tekniska installationer. Du har bred erfarenhet av el-arbete och har vana av att hantera och producera el-dokumentation, och du har en elteknisk utbildning i grunden. Du är bekväm med att använda datorn/ mobila enheter som arbetsredskap och är van att arbeta administrativt. För att passa och trivas som drifttekniker hos oss på Caverion är det viktigt att du har vana av att arbeta självständigt samt i team.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Då utbildningar är ett måste för att hålla en hög kompetens inom området genomförs utbildningar kontinuerligt. Något som medför att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom rollen.

För tjänsten finns vissa hälsokrav som måste uppfyllas för att kunna anställas.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som person är nyfiken och ständigt intresserad av att lära dig mer om teknik. Du arbetar proaktivt men kan samtidigt lägga in en högre växel när akuta åtgärder behövs. Som person har du lätt för att knyta nya kontakter och trivs med att ha ett socialt arbete där arbetsdagarna bjuder på stor variation. Du drivs av att anta tekniska utmaningar och tar egna initiativ och bidrar med din specialistkunskap för att säkerhetsställa och förbättra driften.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Caverion med Fasticon Support.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringansvarig Jacqueline Lagercrantz på 0723-89 99 78 eller jacqueline@fasticonsupport.se

Alla ansökningar behandlas löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 18/10–2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Drifttekniker inriktning el - Caverion