Fasticon Kompetens

Drifttekniker inrikting energi och driftoptimering samt styr- och regler - Caverion

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Drifttekniker inom energi och driftoptimering samt styr- och regler till Caverion
Caverion söker nu en drifttekniker med specialistkunskap inom drift och energioptimering samt styr-och regler, till vårt SL-avtal. Som drifttekniker hos oss får du möjligheten att arbeta i en sammansvetsad grupp där utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete där arbetsuppgifterna är varierande, samtidigt som du jobbar med frihet under eget ansvar.

Arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med löpande drift och underhåll av SL:s fastigheter och depåer, med fokus på energi och driftoptimering samt styr- och regler. Du ansvarar för tillsyn, underhåll samt installationsarbete i fastigheterna, och ditt arbetsområde sträcker sig över SL:s samtliga stationer i Stockholm. Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Arbete med energi samt driftoptimering.
  • Arbeten inom styr- och regler
  • Felsöka och driva utredningar inom styr-regler och energi
  • Medverkande vid planering av förebyggande underhållsarbete
  • Ha löpande kontakt med underentreprenörer och leverantörer
  • Uppföljning och återrapportering
  • Beredskap kan förekomma

Din profil
Du har arbetat som drifttekniker i minst 5 år och känner dig trygg med att arbeta med tekniska installationer. Du har specialistkompetens inom energi och driftoptimering samt styr och regler. Du är bekväm med att använda datorn/ mobila enheter som arbetsredskap och är van att arbeta administrativt. Meriterande är om du har en fastighetsteknikens utbildning i grunden.  För att passa och trivas som drifttekniker hos oss på Caverion är det viktigt att du har vana av att arbeta självständigt samt i team.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Då utbildningar är ett måste för att hålla en hög kompetens inom området genomförs utbildningar kontinuerligt. Något som medför att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom rollen.

För tjänsten finns vissa hälsokrav som måste uppfyllas för att kunna anställas.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som person är nyfiken och ständigt intresserad av att lära dig mer om teknik. Du arbetar proaktivt men kan samtidigt lägga in en högre växel när akuta åtgärder behövs. Som person har du lätt för att knyta nya kontakter och trivs med att ha ett socialt arbete där arbetsdagarna bjuder på stor variation. Du drivs av att anta tekniska utmaningar och tar egna initiativ och bidrar med din specialistkunskap för att säkerhetsställa och förbättra driften.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Caverion med Fasticon Support.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringansvarig Jacqueline Lagercrantz på 0723-89 99 78 eller jacqueline@fasticonsupport.se

Alla ansökningar behandlas löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 18/10-2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu
 

Sista ansökningsdag : 21 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Drifttekniker inrikting energi och driftoptimering samt styr- och regler - Caverion