Fasticon Kompetens

Drifttekniker för konsultuppdrag

Akademiska Hus söker Skånes mest lösningsorienterade fastighetstekniker

I samarbete med Fasticon AB

 

Akademiska Hus

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag och vi ägs av staten. Varje dag studerar, forskar och arbetar omkring 300 000 personer i de kunskapsmiljöer som Akademiska Hus förvaltar. Med fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Genom ny teknik, innovativa lösningar och bred samverkan arbetar vi för att göra våra fastigheter så effektiva och energismarta som möjligt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 87miljarder och en omsättning på 6,1 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 14 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige

 

Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på www.akademiskahus.se  

 

 

En möjlighet att arbeta för en av Sveriges största fastighetsägare

Med många års erfarenhet i branschen är Akademiska Hus idag en av Sveriges största fastighetsägare. Det betyder att de också har många spännande tjänster. I samarbete med Fasticon söker Akademiska Hus nu drifttekniker till Campus Alnarp norr om Malmö. Detta är ett vikariat med planerat tillträde kring årsskiftet och vi ser att det pågår i ett halvår, med möjlighet till förlängning.

 

 

Akademiska Hus söker ytterligare positiv energi till teamet

Idag består teamet av fem glada personer och behöver förstärkas med ytterligare en kollega som kan bidra med sin kunskap inom styr- och reglerteknik, reparationer och fastighetsunderhåll. Här uppskattas trevliga samtalsämnen, både i fikarummet men också när man samarbetar i vardagen.

Du är kompetent inom fastighetsteknik och letar nu efter en roll där din kreativitet uppskattas. Du får också möjlighet att driva egna projekt och är varmt välkommen att bidra med nya idéer!

 

 

En dag på jobbet

En vanlig dag på jobbet består framförallt av driftoptimering, ronderingar, felsökning, att åtgärda felanmälningar, förebyggande och felavhjälpande åtgärder och kontakt med entreprenörer.

 

Du ingår i förvaltningsteamet och deltar därmed också i planering och uppföljning av underhåll. Du kommer även att vara delaktig i upprättande och genomförande av underhållsplaner.

 

 

Är du händig och kommunikativ med nya idéer?

Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor både internt och extern ser vi gärna att du är social, kommunikativ, idérik och flexibel i ditt sätt att anta oväntade utmaningar. Att du är självgående, har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ kanske du tycker är självklart, eftersom du redan är det; men vi nämner det ändå.

 

 

Utbildning och kunskapsområden

Du bör ha antingen en utbildning inom fastighetsteknik eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Med ett stort intresse och god kunskap inom styr- och reglerteknik, fastighetsteknik, installationsteknik, inomhusmiljö samt brandsäkerhet är du mån om att bidra med din kunskap till organisationen. Du delar även generöst med dig av dina erfarenheter till dina kollegor, delad glädje är ju dubbel glädje – eller hur?!

 

Utöver detta är det bra om du har koll på relevant juridik och fastighetsekonomi samt fastighetsbranschen i stort. Det vore toppen om du också innehar Bas-P, Bas-U samt heta arbeten, men det är inte ett krav.

 

 

Känner du att det är dig vi har beskrivit i annonsen? Sök nu!

Ansökan sker via www.fasticonjobb.se

Om du är nyfiken på tjänsten och har följdfrågor, kontakta Peter Nyman på Fasticon, peter.nyman@fasticon.se alternativt 076-639 63 74. Vi tar dock inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Akademiska Hus AB

23053 Alnarp

Hemsida

www.akademiskahus.se

Titel

Drifttekniker

Sektor

Offentlig

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 6 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Drifttekniker för konsultuppdrag