Fasticon Kompetens

Drifttekniker - Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision- Alla vill leva i vår stad.

Atrium Ljungberg växer i Göteborg och söker nu en driven och engagerad drifttekniker. Du kommer få vara med på resan att fortsätta etableringen i Göteborg.

2015 fick vi möjligheten att etablera oss i Göteborg. Genom att köpa tre kontorsfastigheter med industrikaraktär på Lindholmen, är vi nu en del av det omfattande arbete med att utveckla stadsmiljön som just nu pågår i Göteborg. Läs gärna mer här: https://www.al.se/omraden/goteborg/

Tjänsten

Som drifttekniker ansvarar du för den löpande driften av tre kontorsfastigheter på Lindholmen med en yta på ca 83 00 kvm. Du kommer att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Tillsammans med den tekniska förvaltaren är du delaktig i budget och prognosarbeten. Du kommer till en arbetsplats som tar tillvara och uppmuntrar kreativt tänkande, ansvarstagande och entreprenörsanda. Här vågar medarbetare pröva nytt och tänka utanför boxen. 

Du kommer att vara placerad vid Atrium Ljungbergs lokalkontor på Lindholmen.

Arbetsuppgifter 

  • Göra dagliga ronderingar 
  • Arbeta med tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer 
  • Utföra beställning och uppföljning på mindre entreprenadarbeten
  •  Medverka för energibesparingar och effektiviseringar gällande mediaförbrukning
  •  Bidra med information och förslag till underhållsplaneringen
  •  Ha daglig kontakt med hyresgäster, kunder, leverantörer och entreprenörer  

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med fastighetsdrift i några år, gärna kommersiella fastigheter. Du har erfarenhet av olika fastighetssystem och av felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el samt styr/regler.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att jobba med fastighetsteknik och tycker om problemlösning. Du ansvarar självständigt över dina fastigheter och har daglig kontakt med hyresgäster. Du förstår därför vikten av att vara serviceinriktad, men också att kunna strukturera och prioritera ditt eget arbete och arbetsdag.

Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag och vi söker dig som vill leva och arbeta i enlighet med dessa; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande.

Ansökan

Sök jobbet på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Svedberg på anna.svedberg@fasticonkompetens.se eller på 0766-396 371.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 16 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Drifttekniker - Atrium Ljungberg