Fasticon Kompetens

Drifttekniker

 

Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. Vi är 25 anställda som förvaltar bolagets omkring 2350 lägenheter och därtill ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, såväl på fastlandet som på skärgårdsöar. Vår ambition är att våra boende skall känna att vi finns till för dem och därmed uppleva trivsel och trygghet med oss som hyresvärd.


Haninge Bostäder söker nu en Drifttekniker som vill ta nästa kliv i karriären!

Nu söker vi en engagerad och innovativ Drifttekniker till vår förvaltningsavdelning som vill vara med på vår pågående resa mot att bli den mest attraktiva hyresvärden på Södertörn. Kanske jobbar du idag som Fastighetstekniker eller liknande, och är redo för nya tekniska utmaningar?

Tjänsten

Som Drifttekniker hos oss arbetar du med löpande underhåll, installation, och optimering av teknik i våra fastigheter. Du tar emot och åtgärdar felanmälningar som kommer in och återrapporterar dessa till hyresgästerna. Du kommer att ingå i ett team av bovärdar, tekniska förvaltare och elektriker och du rapporterar till förvaltningschefen.

Huvudsakliga arbetsmoment i rollen

  • Arbete med tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer inom värme, kyla, ventilation, el och styr och regler
  • Rondering och tillsyn av tekniska utrymmen
  • Energi – och driftoptimering samt energiuppföljning
  • Löpande kontant med hyresgäster och underleverantörer
  • Löpande arbete med SBA samt medverkande i myndighetsbesiktningar

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en nyfiken och genuint tekniskt intresserad person som tycker att det är stimulerande att lära dig nya saker. Du ser vad som behövs göras och kommer gärna med egna idéer och förslag på hur våra fastighetstekniska system ska fungera ännu bättre. Du kan arbeta självständigt och i team, och trivs med att ha många kontaktytor och skapa relationer.

Vi är ett litet familjärt gäng där beslutsvägarna är korta, och för att trivas hos oss är det viktigt att du som person delar våra värderingar och låter dessa genomsyra ditt arbete.

Kvalifikationer

  • Minst 2-3 års erfarenhet från en liknande roll, gärna med fokus på fastighetsdrift
  • Utbildning inom fastighetsteknik alt inom EL/ VVS/Ventilation eller likvärdig utbildning är meriterande
  • B-körkort
  • Meriterande med kunskaper i RC Momentum

Vad vi erbjuder

Hos oss på Haninge Bostäder har vi ett öppet och positivt arbetsklimat, där glädje genomsyrar arbetsdagen. Vi arbetar utifrån våra värdeord EngagemangGlädje, Konsekvent, Respekt, Trovärdighet, Vänlighet och Yrkesstolthet, och arbetar mot tydligt uppsatta mål. Du kommer bli en värdefull del av förvaltningsavdelningen med möjlighet att påverka och utvecklas i bolaget.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Drifttekniker hos Haninge Bostäder låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan snarast. 

Sista ansökningsdag är den 2019-03-01, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.

För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på www.fasticonjobb.se.  Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jacqueline Lagercrantz på jacqueline.lagercrantz@fasticon.se eller 0723-899978.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Haninge . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Drifttekniker