Fasticon

Drifttekniker

Catena är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, äger och förvaltar effektiva logistikanläggningar. De strategiskt placerade fastigheterna försörjer Skandinaviens storstadsregioner och är anpassade för såväl dagens som morgondagens varuflöden. Det övergripande målet är att Generera ett starkt kassaflöde från den löpande verksamheten för att möjliggöra en hållbar tillväxt och stabil avkastning. . Catena-aktien handlas på NASDAQ Stockholm, Large Cap. Sedan 2021 är Catena certifierat av Great Place To Work.


Catena förstärker sin driftorganisation med drifttekniker

Catena växer och söker en drifttekniker till Stockholmskontoret. I den här rollen har du en nyckelposition för att lyfta driftsfrågor och kundvården till en ännu högre nivå. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med högt i tak där samarbete, erfarenhetsutbyte och glädje präglar arbetsdagarna. Utöver detta får du även en chef som arbetar för en trivsam kultur utifrån devisen ”laget för jaget”.

 

Som drifttekniker kommer du att spendera merparten av arbetsdagarna ute i Catenas fastigheter. Viktiga delar blir att odla goda relationer och ha en vaken blick för vad som behöver åtgärdas akut eller på sikt. På så vis skapar du nöjda kunder och välmående fastigheter.

 

Bland mycket annat kommer dina arbetsdagar att fyllas av:

• Daglig kontakt med hyresgästerna för att felavhjälpa och agera rådgivare i tekniska frågor.

• Rondering av fastigheterna.

• Anlita, följa upp och vägleda underentreprenörer, besiktningsmän och andra samarbetspartners.

• Aktivt delta i utvecklingen av Catenas tjänsteutbud och kundvård.

• Arbeta för att öka driftnettot bland annat genom att analysera energiavläsningar och komma med energieffektiviserande åtgärder.

 

 

Din profil

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av rollen som drifttekniker och kunskap inom ventilation, värme, kyla och el. Du behöver också ha en allmän förståelse för fastighetsteknik i stort och uppskattar eget ansvar, vilket betyder att du tilltalas av bredden i rollen. Du gillar att jobba praktiskt, samtidigt som du uppskattar att få vara med och påverka både arbetssätt och fastighetsutvecklingen. För att ta dig runt bland fastigheterna behöver du körkort.

 

Det här är en roll som innebär många sociala kontakter. Därmed ser vi att du värderar relationen med både kunder och samarbetspartners högt kombinerat med en förståelse för vikten av engagemang och långsiktiga relationer kopplat till affären.

 

 

Arbeta hos Catena

Med Catena som arbetsgivare kommer ditt engagemang att belönas med delaktighet på alla nivåer och goda möjligheter att växa inom bolaget.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som drifttekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I den här rekryteringen samarbetar Catena AB med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

 

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på mia.olsson@fasticon.se eller 073 415 43 13. Sista ansökningsdag är den 4 november 2021.  

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Catena AB

Drivhjulsvägen 42

12630 Hägersten

Hemsida

www.catenafastigheter.se

Tillträde

Enligt överenskommelse

Titel

Drifttekniker

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Drifttekniker