Fasticon Kompetens

Drifttekniker

Eslövs Bostads AB, ebo, är ett kommunalt bostadsföretag som äger och tar hand om mer än 2100 hyresbostäder i kommunens samtliga tätorter. Vi ansvarar utöver detta för flera av kommunens specialfastigheter såsom äldreboende och gruppbostäder samt lokaler och skolor. För oss är det viktigt att bedriva en verksamhet som främjar en långsiktig och hållbar utveckling av Eslövs kommun. Detta gör vi bland annat genom att erbjuda ett brett utbud av bostäder i hela kommunen med god kvalitet och servicenivå.


Är du en lösningsorienterad lagspelare som brinner för att arbeta med teknik och service? Eslövs Bostads AB (Ebo) har höga ambitioner för framtiden och vill träffa dig som vill arbeta på ett framåtsträvande bolag i en spännande tillväxtort.

 

Vad innebär tjänsten som drifttekniker hos Ebo?

I rollen som drifttekniker arbetar du med drift, skötsel och underhåll av fastigheternas tekniska system, optimerar deras prestanda, samlar in och granskar förbrukningsdata. Beståndet du kommer att arbeta med består främst av bostäder, men även en del specialfastigheter för kommunala verksamheter, så som äldreboenden, gruppbostäder, lokaler och skolor.

 

Du säkerställer, genom eget arbete och teknisk support till fastighetsskötarna, att försörjningssystem och installationer fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästernas förväntningar. Du rapporterar direkt till fastighetschefen och du kommer att ha ett nära samarbete med fastighetsingenjören, fastighetsförvaltarna och fastighetsskötarna.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Ansvara för avläsning, registrering och uppföljning av vatten- och energiförbrukning

• Drift- och energioptimering av befintliga installationer, samt föreslå energibesparande åtgärder

• Rapportera förbrukningsstatistik, incidenter, skador och underhållsbehov till fastighetsingenjör och förvaltare som underlag för budget- och prognosarbete

• Eget arbete med, samt stöd till fastighetsskötarna i, tillsyn, skötsel, reparationer och felavhjälpande underhåll på tekniska system

• Vid behov, avrop av reparations- och underhållsinsatser från avtalsentreprenörer

• Tillhandahålla underlag för myndighetsbesiktningar

• Förekommande administrativt arbete kring arbetsordrar, beställningar, felrapportering och elektronisk fakturahantering

 

 

Kompetensutveckling, ett trevligt team och dessutom en härlig chef!

Här har du en arbetsgivare som erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling för sin personal och som är mån om att personalen har rätt förutsättningar för att kunna utföra ett så långsiktigt och bra arbete som möjligt.

 

Det team du kommer att arbeta tillsammans med är ett tight gäng med glad jargong, där det är en självklarhet att stötta varandra och hjälpas åt när det behövs.

 

Fastighetschefen, som blir din närmsta chef, beskriver ett resultatinriktat och lösningsorienterat ledarskap med hög lättillgänglighet. Du kommer att bli uppmuntrad till att ta egna initiativ och får uppskattning när du kommer med nya idéer.

 

 

Är du en samarbetsorienterad person?

Du kommer att arbeta nära både fastighetsingenjör och fastighetsskötare, samt ha mycket social kontakt med hyresgäster. Därför tror vi att du identifierar dig som en social, servicemedveten och problemlösande person som bidrar aktivt till lagets samlade prestation. Du förstår och kan dessutom förklara de tekniska anläggningarnas funktion, du vet vad en anläggning ska kunna prestera, samt använder statistik och mätdata för att hitta avvikelser som du korrigerar.

 

 

Din profil

Då rollen innefattar många olika typer av tekniska moment letar vi efter en person med följande kvalifikationer:

 

• Erfarenhet av arbete med tillsyn, skötsel, underhåll och optimering av fastighetstekniska system

• Utbildning inom fastighetsteknik eller kunskaper införskaffade på annat sätt genom exempelvis längre yrkeserfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar är meriterande

• Vi ser även positivt på om du har behörighet inom el eller vana av att utföra elarbeten som instruerad person under egenkontrollprogram, även om det inte är ett krav

 

 

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som drifttekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Eslövs Bostads AB med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

    

Om denna position

Arbetsgivare

Eslövs Bostads AB

ESLÖV

Hemsida

www.ebo.se/

Titel

Drifttekniker

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Eslöv . Publicerat : 18 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Drifttekniker