Fasticon Kompetens

Drifttekniker

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bl.a. NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg och profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 390 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om cirka 40,4 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 130 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se


Välrenommerade NK söker engagerad drifttekniker

 

Brinner du för att arbeta med och vidareutveckla tekniskt avancerade fastigheter? Vill du arbeta i en spännande miljö med liv och rörelse i ett av Stockholms mest värdefulla och välbesökta varuhus?

 

Missa då inte den här chansen!

 

Just nu söker Hufvudstaden en drifttekniker till varuhuset NK i Stockholm. 

 

Som drifttekniker på det välrenommerade varuhuset NK kommer du att arbeta med driften och underhållet av fastigheten. Du ingår i en grupp om 10 personer med roller som tekniker, tekniska förvaltare och en drift- och säkerhetschef. Din arbetsplats blir en av Stockholms mest värdefulla och välbesökta platser och du kommer vara en del av denna publika och tekniskt avancerade miljö.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bl.a.:

• Drift- och energioptimering

• Drift och underhåll av fastighet och installationstekniska system

• Ronderingar av fastigheten (se så att det är rent, helt, fungerande, ekonomiskt, tryggt & säkert etc.)

• Förebyggande underhåll

• Planera och genomföra underhållsarbeten (planerat underhåll)

• Felavhjälpande underhåll, inklusive felanmälan och återrapportering till hyresgäst samt kundservice

• Beställning och uppföljning av underentreprenörer och leverantörer

• Brandskyddskontrollant inom affärsområdet

 

Hos Hufvudstaden erbjuds du utmanande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik i en spännande miljö med många kontaktytor att upprätthålla. Därför krävs det att din sociala kompetens är en av dina personliga styrkor.

 

Du kommer in i en organisation med härliga och kompetenta kollegor där sammanhållning är tajt. Arbetsgivaren är stabil och trygg och har kollektivavtal i grunden. Du erbjuds förmåner så som placering mitt i city nära all kollektivtrafik, parkeringsplats i anslutning till arbetsplatsen, friskvård i form av massage och naprapat på jobbet, årlig hälsoundersökning och friskvårdsbidrag samt gemensamma aktiviteter. Varje morgon bjuds det på frukost för en bra start på dagen tillsammans med kollegorna!

 

 

Vem är du?

För att känna dig trygg i den här rollen behöver du vara självgående som drifttekniker. Vi tror även att du genom din fleråriga arbetslivserfarenhet inom drift har skaffat dig en bred teknisk kompetens och en förmåga att se sambanden mellan olika tekniska installationer i fastigheter.

 

Du trivs med att ta initiativ och göra egna bedömningar. Vidare uppskattar du sociala sammanhang och är mån om att upprätthålla en professionell attityd. Du har lätt att kliva fram och skapa samt bibehålla goda relationer.

 

Hyresgästerna förväntar sig service och kvalité därför är det också viktigt att du är kvalitetsmedveten och tillmötesgående.

 

Vi söker dig som har:

• Eftergymnasial utbildning som drifttekniker eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

• Arbetat minst 3 års som drifttekniker i kommersiellt bestånd.

• Bred teknisk kompetens samt goda kunskaper inom kyla, ventilation och styr-, regler- och driftteknik.

 

Det är meriterande om du också har:

• Tidigare erfarenhet som drifttekniker i varuhus/köpcentrum/galleria

• Brandskyddskontrollant på tidigare arbetsplats

• Utbildning eller erfarenhet inom larm, säkerhet, brandlarm, sprinkler, el och/eller reservkraft

 

 

Om tjänsten

Omfattning: Heltid, 40h/vecka

Tillträde: Så snart som möjligt

Placering: Hamngatan/ Regeringsgatan 38, NK

 

- Till den schemalagda arbetstiden har man möjlighet att lägga till jour/beredskap var 4:e vecka.

 

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hufvudstaden med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se 

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, senast den 6 maj 2020. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Connie Larín på connie.larin@fasticon.se eller 076-632 18 98.

 

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Tekniker

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Hufvudstaden AB

Regeringsgatan 38

411 08 STOCKHOLM

Hemsida

www.hufvudstaden.se/

Tillträde

snarast

Titel

Drifttekniker

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Drifttekniker