Fasticon

Driftledare/projektledare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Projektledare/Driftledare sökes  med chans för anställning hos kund!

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en projektledare/driftledare för ett konsultuppdrag som kommer att pågår ett halvår. Efter uppdragets slut finns möjlighet till anställning hos kund. 

 

Vår kund är ett attraktivt privat bolag inom service- och installation med arbetsplats ute hos flera kunder i Mellansverige. Det är möjligt att hantera uppdraget till stor del på distans, men behov finns att vara ute hos kund ca 1 dag per vecka. Uppdraget är på heltid.

 

Det här är ett uppdrag som passar dig som är en engagerad ledare med bred fastighetskompetens. Uppdraget innebär att du har ett övergripande ansvar för flera kunder och leder mindre och större projekt ute hos kund. Du är kundens högra hand och hjälper till med beställningar och verkställer dessa.

 

 

Din bakgrund

Du har tidigare arbetat systemdrivet och är van vid att leda processer och övervakningshantering. Vidare är du en ledare som självständigt driver projekt från start till mål. 

 

Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande med en god samarbetsförmåga och ser vikten av gott samarbete.

 

Arbetsdagarna är varierande, något du uppskattar och tar vara på genom att självständigt planera hur arbetsdagen ska utformas.

 

Vi söker dig som har:

• Relevant eftergymnasial utbildning.

• Goda och dokumenterade kunskaper inom fastighetsteknik.

• Erfarenhet av projektledning och driftledning.

• B-körkort.

 

 

Välj själv  vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam på anki.vistam@fasticon.se alt. 073-415 43 16.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon

Kungsbroplan 3A (Fasticons kontor)

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

inom kort

Titel

Driftledare/projektledare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 11 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Driftledare/projektledare för konsultuppdrag