Fasticon Kompetens

Driftingenjör styr och övervakning

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra över 26 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare, dvs. lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder hyresgästerna och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende ­varje dag. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är drygt 300 personer. Läs mer på www.stockholmshem.se.

På enhet Teknik och ombyggnad i Solberga arbetar ett 60-tal personer med specialistfrågor inom teknikområden, projektledning av ombyggnader samt drift- och energifrågor. Ett av de projekt vi driver just nu är datorisering av fastighetsdrift. Projektet kommer att pågå under de närmaste åren och innebär att vi i alla våra fastigheter kopplar upp befintlig styr och reglerutrustning till ett överordnat styrsystem, SCADA.

Din roll
Vi söker nu en Driftingenjör som kommer att arbeta med förvaltning av Stockholmshems styr- och övervakningssystem för fastighetsdrift. Du kommer att jobba med spännande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med projektledare, specialister, driftingenjörer, energitekniker, entreprenörer m.fl.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Problemlösning och felavhjälpande underhåll av styrutrustningar för fastighetsautomation
  • Ansvar för styrning av entreprenörer vid löpande arbeten
  • Driftoptimering, föreslå energibesparande åtgärder
  • Systemförvaltning av Stockholmshems styr- och övervakningssystem för fastighetsdrift
  • Utföra underhållsbesiktningar och ta fram budgetunderlag
  • Programmering av styrsystem för fastighetsautomation, PLC och SCADA

Dina kvalifikationer
Du har minst gymnasial utbildning och det är ett krav att du har tidigare erfarenhet felsökning av styrutrustningar för värme- och ventilationssystem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbetsleda entreprenörer eller intern personal. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom relevant område, elbehörighet (allmän eller begränsad) samt erfarenhet av programmering.

Tjänsten kräver körkort och egen bil.

Vi söker dig som är engagerad, entusiastisk, driven och har intresse för utveckling. För att trivas i rollen gillar du att arbeta självständigt, ta egna initiativ och driva dina frågor till avslut. Eftersom en stor del av ditt arbete sker i samarbete med andra krävs det att du är duktig på att samarbeta och skapa goda relationer såväl internt som externt. Vidare är du en utmärkt problemlösare som kan tänka utanför boxen och också har förmågan att förmedla dina tankar till andra.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig ett utmanade och spännande arbete i ett bolag i förändring där det finns stort utrymme för utveckling, påverkan och lyhördhet för nya idéer hos ledningen. Vi är många kompetenta kollegor med högt i tak och mycket skratt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Driftingenjör styr och övervakning passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Stockholmshem med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera din cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Sista ansökningsdagen är 27 augusti 2017, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se eller på 0734-15 43 11.

Facklig representant för Vision är Chantelle Small, tel. 08-508 39 508.

 Ansök nu

Stockholmshem

Sista ansökningsdag : 27 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Driftingenjör styr och övervakning